Miley Cyrus

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
iza zatvorenih vrata

Što se zapravo događa i je li doista došlo do nepopravljivog razdora u obitelji Miley Cyrus?

Pjevačica ne razgovara s ocem, Billyjem Rayem Cyrusom, a i njen odnos sa sestrom Noah nije kakav je bio jer je Miley izgleda stala na maminu stranu dok je sestra sklonija tati.

Pjevačica ne razgovara s ocem, Billyjem Rayem Cyrusom, a i njen odnos sa sestrom Noah nije kakav je bio jer je Miley izgleda stala na maminu stranu dok je sestra sklonija tati.

Posljednjih dana top tema, američkih medija je "obiteljska drama" u obitelji Cyrus. Naime, razmirice su započele još lani u kolovozu. Naime, na intimnom ljetnom vjenčanju Tish Cyrus, majke američke pop zvijezde Miley Cyrus, i akcijskog glumca Dominica Purcella, nedostajala je njezina mlađa kći, Noah. Isprva se vjerovalo kako je na odluku američke pjevačice i glumice da ne dođe na majčino vječanje, utjecao razvod Tish od country zvijezde Billyja Raya Cyrusa, poslije trideset godina braka. Sada se otkrilo kako je Noah imala još jedan razlog.

Naime, kako se doznalo ovih dana, Noah Cyrus bila je u vezi s novim suprugom svoje majke. Mama je znala za njih dvoje, no ipak se spetljala s 54-godišnjim bivšim dečkom svoje kćeri. Prije vjenčanja za zvijezdu serije "Prison break" 56-godišnja Tish nije razgovarala s Noah kako bi razriješile neugodnu situaciju, piše InStyle.

"Noah je s Dominicom Purcellom imala odnos "prijatelja s povlasticama". Prestali su se viđati, a onda je Tish krenula s njim. Znala je da se on viđao s njenom kćeri", izjavio je nedavno izvor za magazin People.

Sada se, pak, otkrilo što o svemu misli i nedavna dobitnica svog prvog Grammyja u karijeri, pjevačica Miley Cyrus, u kategoriji najbolje pop solo izvedbe hita "Flowers" s njenog osmog studijskog albuma, “Endless Summer Vacation”.

"Miley nije imala pojma o drami s Dominicom. Nije ni slutila. Suočila se s majkom zbog toga. Misli da je to čudna situacija, ali voli svoju mamu i želi da bude sretna", rekao je drugi bliski izvor za People.

I na dodjeli najveće glazbene nagrade u američkoj zabavljačkoj industriji, Miley Cyrus ni jednom riječju nije spomenula oca, a razlog tome je već neko vrijeme ima napet odnos između njih. Bili su jako bliski kada je bila zvijezda serije za mlade "Hannah Montana", a u popularnom Disneyevom projektu glumio je i njezin otac. Tumačio je ulogu Robbyja Stewarta, oca glavne junakinje, tinejdžerske pop zvijezde, Miley Stewart.

Serija se prestala snimati 2006. poslije četiri sezone, Miley Cyrus počela je graditi vlastitu karijeru, probila se pjesmom "Wrecking Ball" i osamostalila se, dok je njezin otac izgubio nadzor nad njenim projektima. Menadžerica Miley postala je njezina mama Tish koja i danas vodi brigu o njenoj karijeri. Nakon što su im se djeca, jedno po jedno, osamostalila, dotad čvrste spone Tish i Billyja Raya počele su pucati. Poslije tri desetljeća tijekom kojih su podigli petero djece, odlučili su se za razvod.

image

S roditeljima 2019., dok su bili u braku

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Što se dogodilo, Tish je nedavno ispričala u podcastu Alexandra Cooper i Sofia Franklyn, "Call her daddy".

"Naš brak već dugo nije bio na dobrom mjestu. Kada se počeo raspadati, prestala sam mijenjati sebe. Nakon što sam to prestala raditi, bilo je gotovo. Zapitala sam sebe: ‘Što dovraga radiš?‘ a onda sam donijela čvrstu odluku da nastavljam dalje sa svojim životom. Znate što? Na kraju je ispalo najbolje”, izjavila je. Odluku o razvodu Tish i Billy Ray objavili su u travnju 2022., u zajedničkom priopćenju.

image

Obitelj Cyrus, Noah, Brandi, Miley Cyrus i Billy Ray na premijeri filma "Harry Potter i red Feniksa" 2007., u Los Angelesu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Nakon 30 godina, petero nevjerojatne djece i uspomena za cijeli život, odlučili smo krenuti svatko svojim putem - ne s tugom, već s ljubavlju u srcu. Podigli smo obitelj na koju možemo biti tako ponosni i sada je vrijeme da svatko krene svojim putem," objavili su. Nekad sretan par je, osim 31-godišnje Miley i 24-godišnje Noah, dobio i 29-godišnjeg sina Braisona. Billy Ray je usvojio kćer i sina iz Tishine prethodne veze, 36-godišnju Brandi te godinu dana mlađeg Tracea. Acountry pjevač ima još jednog sina, 31- godišnjeg Christophera Codyja, iz prethodne veze.

image

Miley Cyrus suočila se s razdorom u obitelji

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Nedugo poslije razvoda, Billy Ray iznenadio je javnost odlukom zaručiti se s novom partnericom, 36-godišnjom australskom pjevačicom Firerose i to samo četiri mjeseca nakon objave o razvodu. S Firerose se upoznao prije više od desetljeća, tijekom snimanja serije "Hannah Montana", a 2021. godine objavili su zajedničku pjesmu "New Day". Nisu se obazirali na šuškanja kako su se zbližili tijekom snimanja pjesme dok je country pjevač još bio u braku.

Vjenčali su se u listopadu 2023., nakon čega je Miley Cyrus prestala razgovarati s ocem. Navodno joj je smetalo što joj je pomajka starija samo pet godina od nje. Tada nije ni slutila da će ju i majka iznenaditi odabirom novog partnera.

S obzirom na dramatične promjene u obitelji Cyrus, malo koga iznenađuje što odnos Miley sa sestrom Noah i ocem, u najmanju ruku nije baš najbolji. Dok je Miley stala na majčinu stranu nakon razvoda roditelja, Noah drži stranu ocu.

image

Tish i Brandi Cyrus bile su potpora Miley na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Ona i Billy Ray su uvijek imali vrlo blizak odnos," potvrdio je izvor za People. Ostali članovi obitelji, sestre Braison i Brandi te brat Trace, nisu se javno izjasnili.

Linker
27. travanj 2024 05:55