The Voice

Vanna se javila prije polufinala i poslala poruku gledateljima: "Nemojte ih stavljati u ladice"

Pjevačica i mentorica u showu ‘‘The Voice‘‘ objavila je fotografiju na kojoj pozira s dvoje polufinalista iz svoga tima koji su izazvali oduševljenje kod publike.

Pjevačica i mentorica u showu ‘‘The Voice‘‘ Ivana Vrdoljak Vanna uoči polufinalne emisije u kojoj će gledatelji odlučivati tko iz svakog pojedinog tima ulazi u finale oglasila se na društvenim mrežama i objavila fotografiju dvoje polufinalista iz svoga tima, Martina Kosovca i Sergeja Božića pa usput poslala poruku gledateljima.

‘‘Sergej i Martin, glasovi koji se izdvajaju i pamte, ali osim toga, iza tih glasova su dvojica izvanrednih, pristojnih, inteligentnih i duhovitih momaka. Kada televizijske kamere vrlo brzo skrenu fokus s njih, predstoji im borba da nađu svoje mjesto na glazbenom nebu, a vjerujte mi, taj je proces teži nego što mislite. Pokušati naći svoj izričaj, svoju udobnost, a time i autentičnost, čemu svi streme, još je teže ako te publika tjednima prati i doživljava kroz izvedbe drugih, realiziranih pjevača, uglavnom zahtijevajući slične, ako ne i iste i izvedbe‘‘.

‘‘Često s nepovjerenjem reagiramo na novo i drugačije, s većim uspjehom etiketiramo čak i ovako mlade ljude kao one pjevače koje već volimo, trpamo ih u ladice na kojima već pišu neka druga imena. Nitko ne želi biti strpan u ladicu, pogotovo ne prije nego što nađeš svoju glazbu. I koliko god to nama pasalo - pjevanje već otpjevanih pjesama, nije sve što njih dvojica mogu i moraju. I zato, učinite njima, ali i sebi veliku uslugu - ako trebamo ladice u koje ćemo ih staviti, neka na ladicama pišu njihova, a ne tuđa imena! Sergej i Martin to svakako zaslužuju‘‘, napisala je u opisu svoje Instagram objave.

Podsjetimo, 19-godišnji Sergej Božić svojim je nastupima već od same audicije oduševio cijelu Hrvatsku, dok je godinu dana mlađi Martin Kosovec, koji je zapravo prešao iz Dininog tima u Vannin, posljednjom izvedbom pjesme ‘‘Tvoja zemlja‘‘ popeo na vodeće mjesto YouTube trendinga.

image
BILJANA BLIVAJS CROPIX

Osim što se našla u ulozi mentora u showu, pjevačica je prošle godine postala i baka. Tako je nedavno u intervjuu za Gloriju progovorila i o svojoj unučici Mariji, kćeri njezinog sina Luke, koja joj se odmah ‘‘uvukla pod kožu‘‘.

‘‘Kad stigne beba čiji je tata tvoj sin, donedavno još dijete, to je bura osjećaja. Život se ‘‘apgrejdao‘‘ za sto posto, i zakomplicirao, i proljepšao, i produbio. I kad se usred noći probudim obuzeta brigama, pa shvatim da ću za nekoliko sati morati skrivati podočnjake pred kamerama, razmišljam o bebici. Pa ona će živjeti do 2100. ili 2120.! Kakav će svijet tada biti, kakva će biti naš planet za nju i sve koji se sada rađaju? Kako da osiguram i tko mi uopće garantira da će to biti lijep, sretan svijet?‘‘, rekla nam je Vanna.

Linker
14. travanj 2024 03:01