PROFIMEDIA
Emmy Rossum

Skrivala trudnoću: Poznata glumica u tajnosti rodila sina

Glumica Emmy Rossum, koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, sve je iznenadila objavom da je prošlu srijedu ponovo postala mama, a nije se niti znalo da je trudna.

Glumica Emmy Rossum, koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, sve je iznenadila objavom da je prošlu srijedu ponovo postala mama, a nije se niti znalo da je trudna.

Emmy Rossum, zvijezda američke serije ‘‘Besramnici‘‘ toliko dobro skriva svoj privatni život da su i mediji i njezini obožavatelji ostali iznenađeni kada je ovih dana na društvenim mrežama objavila da je rodila sina. Slavnoj glumici to je drugo dijete sa suprugom, producentom Samom Esmailom. Par ima dvogodišnju kćer Samanthu čije su rođenje također uspjeli držati u tajnosti, a obiteljske fotografije skoro pa i ne objavljuje. Sina je rodila 5. travnja, a sretnu vijest, uz otisak tabana svoje novorođene bebe, objavila je na Instagramu uz sat rođenja, bebinu težinu i duljinu.

image

Par snimjen nekoliko mjeseci nakon vjenčanja 2017. na Met Gala

NANCY RIVERA/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Glumica i producent upoznali su se na snimanju filma ‘‘Comet‘‘, a Esmail ju je zaprosio 2015., nakon dvije godine veze. Vjenčali su se 2017. na intimnoj ceremoniji u njujorškoj centralnoj sinagogi, nakon čega su priredili raskošni prijem u muzeju Guggenheim. Prije Esmaila, glumica je bila u kratkom braku s glazbenim producentom Justinom Siegelom za kojeg se udala u tajnosti.

image

Emmy Rossum i Sam Esmail u šetnji s petomjesečnom kćerkicom čije su rođenje također držali u tajnosti

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Emmy Rosum se pokazala kao jedna od glumačkih diva koja je najvještija u skrivanju privatnog života pa iako mnoge njezine kolegice svoju intimu javnosti nude na pladnju, glumica ima veliku podršku svjih obožavatelja jer je je jasno odredila granicu između javnog i privatnog. "Sviđa mi se što tako dobro čuvate privatnost. To je tako osvježavajuće. Uživajte u svakom trenutku sa svojom sve većom obitelji‘‘, poručila joj je jedna od obožavateljica.

Linker
28. travanj 2024 23:43