AFSHAN AZAD-KAZI

Zvijezda ‘Harryja Pottera‘ objavila da čeka drugo dijete: ‘Nakon što sam se mjesecima osjećala kao da sam mrtva...‘

Glumica i influencerica je svoju prvu trudnoću objavila u travnju 2021. godine, tada je nosila djevojčicu

Afshan Azad-Kazi

 Instagram/Afshan Azad-kazi/

Zvijezdu "Harryja Pottera", Afshan Azad-Kazi, kolege su obasuli čestitkama kada je otkrila da je trudna te da čeka drugo dijete. Afshan je objavila fotografiju svoje kćeri Kyre, koja svojim rukama drži trudnički trbuh, pa raznježila brojne pratitelje na Instagramu još za Majčin dan.

Ipak, posebno je razveselila bivšu kolegicu Evannu Lynch, ali i Bonnie Wright te Jessie Cave. "Nakon što sam se mjesecima osjećala kao da sam mrtva, konačno se ponovno osjećam čovjekom. Hvala vam za svu ljubav prema mojim nedavnim vijestima", poručila je nedavno zvijezda na Instagramu.

Afshan je, kako prenosi Daily Mail, svoju prvu trudnoću objavila u travnju 2021. godine, nakon što se 2018. udala za Nabila Kazija. Iako ju je uloga Padme u "Harryju Potteru" proslavila, sada radi kao beauty influencerica. "Svaka čast za ljude koji me još uvijek cijene i prepoznaju kao Padmu", rekla je u jednom intervjuu godinama nakon izlaska popularnih filmova.

"Biti dio nečeg tako čarobnog i uspješnog bio je najveći blagoslov u mom životu. Obožavatelji Harryja Pottera su najbolji obožavatelji jer su odani i uvijek podržavaju sve što radimo", dodala je tada zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:54