PROFIMEDIA
SKUPOCJENA SVADBA

Sestra princeze Kate zablistala u crvenoj haljini na luksuznom vjenčanju u Italiji

Mlađa sestra princeze Catherine je za vjenčanje prijateljice Belle Porter, održano na talijanskom jezeru Como, odjenula žarko crvenu haljinu u stilu španjolskih plesačica flamenca pa i da je htjela nije mogla ostati nezamijećena.

Mlađa sestra princeze Catherine je za vjenčanje prijateljice Belle Porter, održano na talijanskom jezeru Como, odjenula žarko crvenu haljinu u stilu španjolskih plesačica flamenca pa i da je htjela nije mogla ostati nezamijećena.

Pippa Middleton, mlađa sestra princeze Catherine, svoj okrugli 40. rođendan silom prilika proslavit će u Italiji. Naime, tamo joj se ovaj vikend udala prijateljica, britanska nutricionistica i influencerica Bella Porter, a Pippa je sa suprugom Jamesom Matthewsom produžila boravak kako bi uživala u kupanju i posljednjim danima ljeta.

image

Pippa sa suprugom Jamesom Matthewsom

PROFIMEDIA

Vjenčanje Belle Porter i dizajnera Maxa Robinsona održalo se na jezeru Como u velebnoj Vili Balbiano, jednom od najglamuroznijih izdanja na jezeru. Vila je okružena brižno uređenim vrtom, prostire se na dva hektara, opremljena je skupocjenim umjetninama, oslikana originalnim freskama i opremljena vrijednim antiknim namještajem. Dovoljno je reći da se tamo snimao film ‘‘House of Gucci‘‘.

image

Bella Porter i Max Robinson trodnevno vjenčanje u Vili Balbiano pletili su 1,5 milijuna dolara

PROFIMEDIA

Organizacija vjenčanja koja uključuje tu vilu košta oko milijun i pol eura, a slavlje je potrajalo čak tri dana pa su uzvanici bili smješteni u luksuznom Grand hotelu Tremezzo.

Pippa Middleton na vjenčanje je došla u dugoj žarko crvenoj haljini brenda Phase Eight vrijednoj 540 dolara koja je podsjećala na one španjolske za flamenco, a odabrala je i naušnice u istom stilu. Nosila je i clutch torbicu dizajnerice Elizabeth Sutton s motivima valova i jedrilice.

image

Pippa Middletonu haljini s volanima s atraktivnim naušnicama i torbicom

PROFIMEDIA

Pippa je u pauzi od svadbenih događanja viđena i u bikiniju na bazenu luksuznog hotela Tremezzo gdje noćenje u ovom periodu košta oko četiri tisuće eura. Mama troje djece - sina Arthura (4), te kćeri Grace (2) i Rose(1), pokazala je savršeno isklesano sportsko tijelo, a to i ne čudi jer je Pippa sportski tip koja započinje dan trčanjem po londonskim parkovima. Od kada se 2017. udala za Jamesa Matthewsa, bivšeg britanskog profesionalnog vozača utrka, upravitelja hedge fondova i nasljednika škotske feudalne titule Lairda od Glen Africa, mediji su pomalo izgubili za nju interes. U centar pažnje došla je na vjenčanju svoje sestre, princeze Catherine koju je gotovo zasjenila kao njezina djeveruša u pripijenoj satenskoj haljini u kojoj se ocrtavala njezina besprijekorna figura.

Linker
28. travanj 2024 04:34