SRETNA OBITELJ

Prva šetnja s mezimicom: Slavni glumac s 25 godina mlađom suprugom dobio djevojčicu

Liev Schreiber prije nekoliko dana je otkrio kako je dobio treće dijete, djevojčicu Hazel Bee, a sada je s 25 godina mlađom suprugom uhvaćen i u prvoj šetnji s prinovom.

Američki glumac, 55-godišnji Liev Schreiber snimljen je u prvoj šetnji sa 30-godišnjom suprugom Taylor Neisen i njihovom kćerkicom Hazel Bee, koja se rodila 27. kolovoza. Sretnu vijest glumac je na Instagramu objavio tek prije tri dana uz fotografiju svoje ruke i bebine malene ručice.

Zvijezda serije ‘‘Ray Donovan‘‘ i brojnih filmskih uspješnica otac je i dvojice sinova, Kaia i Sashe koje je dobio u vezi s britanskom glumicom Naomi Watts. Od nje se rastao 2016., nakon jedanaest godina veze, a 2017. započeo je vezu s 25 godina mlađom Neisen, bivšom misicom i strastvenom ljubiteljicom divljih životinja.

image

Prva šetnja s Hazel Bee

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par se vjenčao u lipnju ove godine, kada je Taylor Niesen imala već poveći trudnički trbuščić. Naomi Watts, koja se prije nekoliko mjeseci udala za glumca Billyja Crudupa, u odličnim je odnosima s bivšim partnerom i njegovom suprugom. U lipnju 2022. Watts je podijelila fotografiju na Instagramu na kojoj su ona i Schreiber sa svojom djecom i sadašnjim partnerima nakon Kaijeve mature.

"Čestitamo Kai, Generacija 2022.‘‘, napisala je uz zajedničku fotografiju uz #moderna obitelj. "Važno je da se podržavamo‘‘, rekao je glumac još 2018. na pitanje o zajedničkom roditeljstvu. Jer, kako je dodao, ne može zanemariti sjaj u očima svoje djece kada spominju mamu.

Linker
22. travanj 2024 22:13