U New Yorku

Pravi ženski izlazak: Slavne majke i njihove kćeri bile su glavne zvijezde Diorove revije

Predstavljanje predjesenske kolekcije u Muzeju Brooklyn privuklo je društvenu i glumačku elitu. U prvom redu sjedile su slavne glumice Michelle Williams, Anya Taylor-Joy, Rosamund Pike, Charlize Theron, Alexandra Shipp i Naomi Watts.

Modna revija francuske modne kuće Dior, na kojoj su predstavljeni modeli iz predjesenske kolekcije, privukla je u njujorški Muzej Brooklyn društvenu i glumačku elitu. U prvom redu sjedile su slavne glumice Michelle Williams, Anya Taylor-Joy, Rosamund Pike, Charlize Theron, Alexandra Shipp i Naomi Watts, a najviše pozornosti izazvale su majke u društvu svojih kćeri. Britanska glumica Naomi Watts na reviju je stigla u društvu 15-godišnje kćeri Kai, koju je dobila u vezi s američkim glumcem Lievom Schreiberom. Njih dvoje u vezi su proveli jedanaest godina i dobili dva sina, od kojih je mlađi promijenio ime u Kai i započeo rodnu tranziciju.

image

Charlize Theron i njezina kći August

ANDREA RENAULT AFP

Proslavljena holivudska glumica Charlize Theron na reviju je stigla, pak, u društvu svoje mlađe 9-godišnje kćeri August, koju je posvojila 2015., tri godine nakon sina Samuela, koji se u ranom djetinjstvu izjasnio kao djevojčica, pa ga samohrana majka otad odgaja kao - kćer.

image

Britanska glumica Naomi Watts i njezina kći Kai, američka glumica Michelle Williams, glumac Rachel Ziegler, korejski pjevač Haerin, glumice Anya Taylor-Joy i Rosamund Pike, te kineski pjevač Tony Yu

ANDREA RENAULT AFP

Glumica je svojedobno iskreno progovorila o svim teškoćama s kojima se susrela u procesu posvajanja i odgoja svojih kćeri. "Cijeli proces posvajanja je dugotrajan i strašno me psihički iscrpio. Najstresniji trenuci u životu bili su mi kada sam prvi put predala zahtjev koji nije bio usvojen, što me emocionalno dokrajčilo. Trebalo mi je vremena i snage da krenem dalje, jer se vežete za dijete, a na kraju sve propadne. No, oduvijek sam znala da želim biti majka i znala sam da neću odustati bez obzira na sve prepreke na koje ću na putu naići", 48-godišnja glumica, za koju razlika između biološke i posvojene djece - ne postoji.

image

Glumice Anya Taylor-Joy i Rosamund Pike

ANDREA RENAULT AFP

"Zapravo je posvojenje za mene oduvijek bilo prvi izbor. Čim sam osvijestila koliko djece živi u sirotištima, bez roditeljske pažnje i ljubavi za mene više nije bilo dileme. Svim svojim partnerima, s kojima sam razgovarala o roditeljstvu, govorila sam da želim posvojiti dijete, čak i ako budemo imali svoju biološku djecu. To mi je bilo apsolutno jasno, a željela sam da bude i njima", otkrila je Charlize.

image

Naomi i Kai Watts, te glumica Rosamund Pike

ANDREA RENAULT AFP

Najveću grešku u odgoju napravila je na samom početku, kad je mislila da sama može - sve, te je nisu zanimali tuđi savjeti i nije od drugih tražila pomoć kada joj je bila potrebna.

image

Francuski model i glumica Laetitia Casta

ANDREA RENAULT AFP

"Kao i svaki roditelj i ja imam loših dana, i naravno da sam počinila neke pogreške. No, svojoj sam djeci dala ljubav, pažnju i razumijevanje, a to je najvažnije i najviše što svaka majka i svaki otac mogu učiniti. I time se ponosim", zaključila je Charlize Theron.

image

Američki likovni umjetnik Jeff Koons i topmodel Karlie Kloss

ANDREA RENAULT AFP
image

Glumice Alexandra Shipp i Naomi Watts s kćeri Kai

ANDREA RENAULT AFP
Linker
16. travanj 2024 14:03