TAJNA LJUBAV

Oženio se Ivan Vukušić: Svoj privatan život vješto skriva, ali ove sretne vijesti je podijelio

Poznati televizijski voditelj otkrio je na svojem Instagramu da se oženio sa Splićankom Ivonom nakon višegodišnje veze.

Jedan od omiljenih domaćih voditelja ne voli otkrivati previše detalja iz privatnog života pa je tako iznenadio vijestima da se ovog vikenda oženio. Ivan Vukušić na svojem je Instagram profilu podijelio storyje na kojem se vidi kako s Ivonom izlazi iz crkve, a otkrio je i kako je izgledao njihov prvi ples.

Ivan i Ivona zajedno su od 2019. godine, a par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti te rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Iako o Ivoni nikada nije direktno govorio, u intervjuu za Gloriju Glam otkrio je da je ljubav za njega "kada je smiješno, mučno, s leptirićima, lagano, komplicirano ili kad jednostavno ne ide. Kada je pogled oči u oči toliko jasan da su sve riječi suvišne. Kada odlaziš, a voliš i kad ostaješ, no znaš da treba otići. Sve je to ljubav." U tom istom intervjuu otkrio je i da kod partnerica najprije primjećuje kako se nose - garderobom, izgledom, dobrim i lošim danom te sa mnom.

image
BORIS KOVAČEV/CROPIX

"Nekad sam sebe stavljao na prvo mjesto, a onda sam shvatio da je to zamka. Ako se nose dobro sa sobom onda ni sa mnom nema problema. Primjećujem pogled, stav i stas. Stajling također primjećujem. Volim kad osmijeh nije zavođenje nego odraz sreće iznutra i primjećujem kad je sjaj u oku pravi sjaj. Nekad sam ga miješao sa sjenom u oku. Slični su dosta, čovjek se lako prevari", govorio je tada popularni voditelj koji je otkrio i da su na njegovo poimanje ljubavi najveći utjecaj imale pjesme pa vjerujemo da su neke od ovih i svirale dok se slavila ljubav.

image
NEJA MARKIĆEVIĆ/CROPIX

"Od LL Cool J-eve “Hey Lover” do Keith Sweatovih “Nobody” i “Twisted” pa do Boyz II Men. Prince s “I would die for you”, Dvornikove “Tebi pripadam” i “Lady”, “Telefon” od Denis&Denis, Roy Orbisonova “I drove all night”, INXS “Never tear us apart”, Depeche mode “Strangelove” i još stotine drugih. Spotovi su mi davali uvijek jedan smjer, a slušanje neki potpuno novi “moj” dojam o ljubavi. To me uvelike oblikovalo i usmjerilo u životnom shvaćanju i promišljanju na tu temu", poručio je Ivan u intervjuu za Gloriju Glam.

Linker
10. travanj 2024 08:48