Dvije godine poslije prvog vjenčanja, objavila je svoje fotografije u vjenčanici

 SHUTTERSTOCK
Godišnjica braka

Na poseban dan: Anya Taylor-Joy objavila nikad viđene fotografije s vjenčanja

Bila je to romantična čestitka druge obljetnice braka suprugu Malcolmu McRaeomu i slatki podsjetnik na trenutak kad su 1. travnja 2022. jedno drugom izrekli ‘da‘.

Bila je to romantična čestitka druge obljetnice braka suprugu Malcolmu McRaeomu i slatki podsjetnik na trenutak kad su 1. travnja 2022. jedno drugom izrekli ‘da‘.

Drugu godišnjicu vjenčanja s glazbenikom Malcolm McRaeom, glumica Anya Taylor-Joy obilježila je objavom nikad viđenih fotografije s njihovog tajnog vjenčanja. "Prije dvije godine, na prvi April, potajno sam se udala za svog najboljeg prijatelja. Čarolija tog dana ukorijenjena je u svakoj ćeliji mog bića, zauvijek. Sretna druga godišnjica ljubavi moja ... Ti si najcool," stoji u objavi na Instagram profilu glumice koja u SF spektaklu "Dina" u kojem tumači ulogu Alije Atreides. Na dugo iščekivanoj fotografiji s vjenčanja, zvijezda filma "Damin gambit" blista u Diorovoj vjenčanici prljavoružičaste boje, piše Page Six. Na korzetu njene nekonvencionalne vjenčanice izrađene po mjeri, izvezeni su cvijet i prekrasan kolibri, a mladenka prekrivena dugim velom, izgleda poput princeze iz bajke. Na drugom prizoru s vjenčanja, mladenka i mladoženja sjede na kamenoj stepenici sa svojim prijateljima dok ih je sve prekriva njen bijeli veo.

Posljednji prizor s vjenčanja prikazuje glumicu i njezinog supruga kako posežu za "slasticama izrađenim poput pravih srca", navodi Page Six. Dodajemo i to da se glumica, čiji će film "Furiosa: Mad Max Saga" otvoriti ovogodišnji Filmski festival u Cannesu, s američkim gitaristom, klavijaturistom i pjevačem u listopadu 2023. priredila svadbu i u Veneciji, izvijestio je Daily Mail. To je razlog zašto je u objavi na Instagramu navela da imaju još jednu godišnjicu braka.

Kako god bilo, među 150 uzvanika na piru u palači Pisani Moretta bile su Cara Delevingne i Julia Garner, a mladenka je snimljena uoči ceremonije, kako s balkona palače, odakle puca pogled na Canal Grande, uživa u ljepoti grada u bijelom, svilenom ogrtaču.

Recimo i to da je glumica u ožujku 2022., u razgovoru za britanski Vogue, rekla:"Konačno sam pronašla nekoga tko će sretno sjediti u tišini sa mnom i čitati. Zapravo, imamo 80 godina i 7 godina u isto vrijeme i to jako dobro funkcionira". Romantična objava kojom je suprugu čestitala romantičnu godišnjicu, pokazuje kako je doista našla pravog.

Linker
26. travanj 2024 00:14