BACKGRID/PROFIMEDIA
Sestra slavne Kate

Otmjena strana divlje sestre: Lottie Moss otkrila da često sakrije tetovažu na licu

Polusestra britanskog supermodela Kate Moss i sama radi na svojoj karijeri u modnom biznisu.

Polusestra britanskog supermodela Kate Moss i sama radi na svojoj karijeri u modnom biznisu.

Po godinama je bliža svojoj nećakinji, nego polusestri, no po slavi na otoku Lottie Moss ne zaostaje ni za jednom ni za drugom. Rođena je kada je njena slavna sestra Kate Moss imala 22 godine i već razvijala svoju megauspješnu karijeru supermodela. Kada je i sama odrasla Lottie je pokušala napraviti isto, ali kraijera modela nikada nije zaživjela ni približno kao kod Kate. Njezin živahni Instagram profil otkriva da se ne srami istaknuti obline, a i velika je ljubiteljica tetovaža - toliko da je jednu stavila i na lice, odmah ispod oka.

No sada je otkrila da ipak tu tetovažu ne pokazuje stalno. Lottie Moss je htjela odaslati "otmjeniju vibru" na otvaranju showrooma PrettyLittleThing u Londonu i za tu je priliku sakrila svoju tetovažu na licu. Za tu prigodu odabrala je jednostavnu bijelu haljinu, preko koje je prebacila smeđu kožnu jaknu i zaokružila sve sa zašiljenim cipelama na petu. Kosu i make-up također je odabrala u minimalističkom stilu.

image

Lottie Moss u otmjenom izdanju

TIMMIE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

U videu koji je podijelila na društvenim mrežama Lottie je otkrila svoj trik. "Kada želim odaslati otmjeniju vibru, pokrijem svoju tetovažu na licu i obučem se kao da sam iz ‘Male kuće na preriji‘. Kao da se maslac neće topiti, kao da je nevina, kao da nikad ne bi napravila tattoo na licu nakon dva pića na Baliju", objasnila je Moss. Svoju tetovažu na kojoj piše "Lover", odnosno ljubavnica, dala je izraditi prošle godine, a prije toga je objasnila da su njene tetovaže način na koji "izražava da je slobodna" nakon što je prošla "put samospoznaje".

Charlotte, zvana Lottie, poznata je kao velika partijanerica, a britansku javnost razljutila je za vrijeme pandemije, kada se hvalila da i dalje izlazi. U live videu je jednom prilikom poljubila svoju prijateljicu, a na pitanje obožavatelja je li ju strah Covida-19, odgovorila je da su one superširitelji tog virusa. "Nemojte dozvoliti da vam drugi govore što da radite. Mladi ste, zabavljate se i imate pravo raditi što god želite raditi", izjavila je tada Lottie. Ipak, naknadno se ispričavala zbog tih nepromišljenih izjava.

image

Već godinu dana ima tetovažu na licu

MATTPAPZ/BACKGRID/PROFIMEDIA
Linker
01. svibanj 2024 22:22