bez imalo srama

Svi su bijesni na sestru Kate Moss: Hvali se da je ‘superširitelj‘ Covida-19 dok partija s društvom

Nepromišljena Lottie Moss ne odriče se društva ni zabave, a kad je shvatila da je povrijedila i razljutila mnoge svojim nevjerojatnim komentarom, pokušala se obraniti riječima da je "mlada i glupa".

Lottie Moss, mlađa polusestra supermodela Kate Moss na glasu je kao velika partijanerica.

Čak i u vrijeme pandemije, redovito izlazi s brojnim društvom na tulume, u klubove i restorane, a britansku je javnost razljutila drskim komentarom i bezbrižnim videom koji je objavila na Instagramu tijekom vikenda.

image
Lottie Moss tulumari kao da pandemija za nju ne postoji
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Poljubac je prethodio ignorantnom komentaru

U live videu u kojem je razgovarala sa fanovima na popularnoj društvenoj mreži, dok se uživo družila sa svojim prijateljima, Lottie se u jednom trenu okrenula prijateljici te ju poljubila francuskim poljupcem.

Zabrinutom fanu koji je spomenuo Covid-19, kroz smijeh je odgovorila: "Mi smo superširitelji Covida-19".

Nakon toga, Lottie je savjetovala sljedbenike da "rade što god požele".

"Nemojte dozvoliti da vam drugi govore što da radite. Mladi ste, zabavljate se i imate pravo raditi što god želite raditi", izjavila je Lottie prema izjavama svjedoka koji su bili uključeni u video uživo.

Nakon lavine bijesnih komentara i poziva iz medija, Lottie se danas odlučila javno ispričati, ponovno putem Instagrama.

"Samo sam htjela reći da mi je žao što sam rekla da sam 'superširitelj' - netko je spomenuo taj izraz i ja sam ga samo ponovila kao šalu, jer nikad ne bih širila virus koji je tako ozbiljan".

"Razumijem da je taj komentar povrijedio mnoge i ispričavam se zbog toga. Još sam uvijek mlada i glupa, i učim", riječi su kojima se 22-godišnja Lottie pokušala izvući iz ralja skandala.

Fanove isprika nije pretjerano impresionirala, dapače, zaključili su da se ponaša kao 'razmaženo derište' te da ni sama ne razumije koliko je njezin komentar neumjesan, baš kao i njezino ponašanje.

image
Starija polusestra, Kate Moss, nije komentirala bezobzirno ponašanje Lottie
SACKS/HARRIS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 05:18