Kate Beckinsale

 MICHAEL TRAN AFP
GLUMICA I MODEL

Neobična kreacija: Slavna glumica nosila je body i nevjerojatan veo umjesto haljine

Akcijska zvijezda Kate Beckinsale bila je specijalna gošća humanitarnog Zodiac Balla na kojem su se prikupljala sredstva za liječenje malih onkoloških bolesnika.

Akcijska zvijezda Kate Beckinsale bila je specijalna gošća humanitarnog Zodiac Balla na kojem su se prikupljala sredstva za liječenje malih onkoloških bolesnika.

Jedna od najvećih akcijskih holivudskih zvijezda, britanska glumica Kate Beckinsale, koje je ovog ljeta proslavila 40. rođendan, u ovo doba lani učila je tekst i spremala se za dolazak u Zagreb na snimanje špijunskog trilera "Canary Black" u kojem je odigrala glavnu ulogu. A sad joj je pripala uloga zvijezde humanitarnog bala Zodiac Ball u Los Angelesu, na kojem su se prikupljala sredstva za liječenje djece onkoloških bolesnika. Glumica je ponovno pokazala svoje veliko srce, a na svečanost je stigla u korzetu sa širokim šeširom i izvezenim velom, koji joj je zapravo zamijenio večernju haljinu. Takav glamurozan nastup nije mogao proći nezamijećen, pa su organizatori zahvalili glumici na angažmanu kojim je fokus javnosti usmjerila na dobrotvorni rad njihove zaklade.

image

Vjetar joj je stvarao probleme

FAYE SADOU/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Kate Beckinsale rođena je 26. srpnja 1973. u Londonu: njezini roditelji Richard Beckinsale i Judy Loe također su glumci, a karijeru je započela kao četverogodišnjakinja nastupom u televizijskoj emisiji "This Is Your Life". Nakon što joj je otac preminuo od srčanog udara 1979., njezina je majka započela vezu s redateljem Royjom Battersbyjom, pa je Kate Beckinsale odrasla u osmeročlanoj obitelji - uz petero djece svog očuha.

image

Na humanitarnom balu prikupljao se novac za liječenje djece, onkoloških bolesnika

MICHAEL TRAN AFP

"Od najranijeg djetinjstva znala sam da želim raditi na filmu. Moji roditelji zabavljali su se mnogo više od roditelja mojih prijatelja, koji su radili druge poslove", ispričala je. Nakon uspjeha u domovini, potkraj devedesetih, sreću je potražila u Hollywoodu, prometnuvši se u jednu od najvećih akcijskih zvijezda. Proslavila ju je uloga elitne vampirice ubojice Selene u filmskom serijalu "Underworld", a vrijednost njezinog osobnog bogatstva procjenjuje se na 25 milijuna dolara.

image

Kate Beckinsale bila je zvijezda Zodiac Balla u Los Angelesu

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Iz veze s mladenačkom ljubavi Martinom Sheenom, velškim glumcem, producentom i aktivistom ima 23-godišnju kćer Lily, a osim glume bavi se i modelingom. Bila je zaštitno lice Gapa, Diet Coke, Absolut Vodke i Luxovih šampona, a revije povremeno nosi i danas.

Linker
26. travanj 2024 03:05