HULU/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
ŽELI IH ZAŠTITITI

Kim Kardashian u suzama: ‘Odgajanje djece s Kanyeom je stvarno teško‘

Reality zvijezda kaže da se svim silama trudi zaštititi svoje četvero djece od kontroverznog ponašanja njihova oca.

Reality zvijezda kaže da se svim silama trudi zaštititi svoje četvero djece od kontroverznog ponašanja njihova oca.

Reality zvijezda Kim Kardashian u novoj epizodi podcasta Angie Martinez otvoreno je progovorila o problemima na koje nailazi odgajajući svoje četvero djece s bivšim suprugom, kontroverznim reperom Kanyeom Westom.

"Suroditeljstvo je teško. Stvarno je je*eno teško”, rekla je kroz suze Kardashian, koja s Westom dijeli kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalma.

image

Kim s kćerima North i Chicago te sinovima Saintom i Psalmom

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Kim je bila jako vezana za svog pokojnog oca, odvjetnika Roberta Kardashiana, te kaže kako takvu očinsku figuru priželjkuje i svojoj djeci. Objasnila je da se svim silama trudi zaštititi ih od kontroverznog Westovog ponašanja, koje uključuje i niz antisemitskih izjava kojima je podignuo prašinu proteklih mjeseci.

"Imala sam najboljeg tatu, imala sam najbolje uspomene i najveće iskustvo i to je sve što želim za svoju djecu dokle god to mogu imati. Ako ne znaju što se govori ili što se događa u svijetu, zašto bih im ja ikada donosila tu energiju? To je stvarno teška stvar za odrasle s kojom se nisu spremni nositi", rekla je Kim.

image

Kardashian kaže kako djeci ne želi reći niti jednu ružnu riječ o Kanyeu

BROADIMAGE SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Istaknula je da će biti spremna na potencijalna pitanja svoje djece o skandalima njihova oca, no kako dotad od nje neće čuti niti jednu ružnu riječ o Kanyeu.

"Jednoga dana će mi djeca zahvaljivati ​​što sam sjedila ovdje i nisam napadala njihovog tatu iako sam mogla", zaključila je.

Linker
27. travanj 2024 23:38