MARIJANA SEIFERT

Pobjednice regionalnog Big Brothera nema već dvije godine: Obitelji i dalje teško optužuje bivšeg muža i policiju

Cijeli Balkan potresla je vijest da je Marijana nestala i od tog joj se dana gubi svaki trag

Marijana Seifert i most gdje su joj pronađeni dokumenti

 Cropix

Marijana Seifert, pobjednica izuzetno popularnog regionalnog izdanja Big Brothera 2011. godine, vodi se kao nestala osoba već dvije godine. Slučaj nestale Marijane zaintrigirao je cijeli Balkan, a skandali prate ovu nesretnu djevojku otkako se pojavila na malim ekranima.

image

Marijana Seifert (lijevo fotografija policije, desno iz vremena kada je bila u Big Brotheru)

Naime, sve je počelo 2011. godine kada je Marijana, bivšeg prezimena Čvrljak, kao udana žena i majka preslatke kćerkice uselila u kuću "Big Brothera". Ubrzo je uplovila u romansu s Nikolom Nemeševićem Nemešom, a njihovu su vezu mjesecima pratile kamere.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix/Cropix

Usprkos svim skandalima, Marijana je iz reality showa izašla kao pobjednica, a njezin život u sljedećih deset godina obilježit će dodatni skandali, brakovi, prekidi i još djece.

Prije točno dvije godine, cijeli Balkan potresla je vijest da je Marijana nestala i od tog joj se dana gubi svaki trag. Kako je vrijeme odmicalo, pojavila se teorija da je skočila s mosta, gdje su pronađene njezine osobne stvari, a postoji i teorija da je ubijena, barem tako sumnja njezina obitelj.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix

U jednom trenutku, Marijanini bližnji optužili su i njenog supruga, a u javnosti su se pojavile poruke iz kojih se jasno vidi da je samo dva mjeseca prije njenog nestanka svojoj prijateljici napisala da se boji za svoj život, te da postoji mogućnost da joj muž učini nešto i učini da izgleda kao da je nestala.

Također, Marijanina sestra Maja ušla je u reality show "Zadruga" i tamo ispričala teorije i detalje koji su digli cijelu naciju na noge. Maja je stajala iza toga da je Marijana ubijena, a potom je iznijela niz optužbi na račun nadležnih, tvrdeći da obitelj nije dobila adekvatne informacije o slučaju, niti im je omogućen uvid u snimke nadzornih kamera.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/

U međuvremenu, umro je i Marijanin otac Ivo. Tužnu vijest potvrdila je i njegova supruga Gordana Kovačević.

- Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo - kroz suze je rekla Gordana.

Podsjetimo, Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja 2022. kada se udaljila iz stana u Lastovskoj ulici na Savici u kojem je živjela sa suprugom i sinom. U 5;30 ujutro, na broj 192, građanin koji se kretao Mostom mladosti stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert.

image

Mjesto na kojem su joj pronađeni dokumenti

Goran Mehkek/Cropix

Članovi obitelji nestale Marijane optužili su Karla Seiferta, njenog muža, da je povezan s njezinim nestankom i smrću, i to zbog spomenutih poruka između Marijane i njezine prijateljice koje ukazuju na to da se bojala supruga i njegove obitelji. Marijanina majka i sestra otvoreno su rekle da nisu zadovoljne kako je policija odradila posao te da se za neke druge nestale osobe činilo puno više kako bi ih se pronašlo. U svakom slučaju, od tragičnog događaja prošle su dvije godine, a slučaj još uvijek stoji i novih informacija nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:18