Diva nije uspjela monopolizirati blagdanske pjesme.

 SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
Mala nasljednica

Kći Mariah Carey oborila je mamine fanove s nogu na koncertu u Torontu

Mala Monroe pojavila se u identičnoj haljini kako mama i s njom zapjevala božićnu pjesmu: zbog njenog anđeoskog glasa postala viralni hit.

Mala Monroe pojavila se u identičnoj haljini kako mama i s njom zapjevala božićnu pjesmu: zbog njenog anđeoskog glasa postala viralni hit.

Tko je pomislio kako je Mariah Carey odustala od titule kraljice Božića, jako se prevario. Američka pop diva izvukla je "iz rukava" nevjerojatno sladak "adut" u nadmetanju za naslov koji joj toliko puno znači. Riječ je o njenoj jedanaestogodišnjoj kćeri Monroe. Djevojčica ima anđeoski glas, u što su se uvjerili prisutni na nedavno održanom koncertu blagdanskih pjesama u Scotiabank Areni, u Torontu. Mama i kći pjevale su božićnu pjesmu odjevene u identične haljine, a koliko god glas pop dive bio jedinstven, zvijezda koncerta ipak je bila Monroe, piše People. Treba dodati da djevojčica ima dvojajčanog blizanca Moroccana, koji također voli pjevati.

Njihov je otac Nick Cannon, američki reper i televizijski voditelj od kojeg se pop diva razvela 2016., poslije osam godina braka. Osebujni muzičar u međuvremenu je postao otac još devetero djece s partnericama s kojima se spetljao nakon razvoda od pjevačice. Ukratko, sveukupno mu se rodilo jedanaestero djece, dovoljno za obiteljsku nogometnu momčad.

Raskošan koncert u Torontu nije bio prvi put da Monroe pjeva s mamom. Već je bila na pozornici 2017. 2018. i 2019. godine, kad joj se s mirkofonom u ruci pridružio brat, no tek sada postaje jasno koliko je nadarena i tko joj je uzor.

S obzirom na to da pop divu idući tjedan očekuje njujorški koncert s blagdanskim repertoarom, fanovi se nadaju da će i taj put uživati zapjeva li i Monroe.

Poznato je da pop diva nedavno pokušala monopolizirati titulu kraljice Božića: mnoge je najblaže rečeno, začudio njen nesvakidašnji potez.

image

Mariah Carey želi biti glazbeni simbol Božića.

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Planove joj pomrsila američka pjevačica Elizabeth Chan: suprotstavila joj se argumentima da ne može monopolizirati Božić i blagdanske pjesme jer pripadaju svima. Mariah Carey ostala je bez "ekskluzivnog" prava na titulu koja joj je toliko prirasla srcu, no može biti ponosna na svoju malu nasljednicu koja osvaja njene fanove. Mogla bi se prozvati "naj mamom" na sceni, taj naslov zacijelo joj nitko ne bi osporio.

Linker
26. travanj 2024 07:32