OMILJENA DIVA

Kraljica Božića Mariah Carey otkrila kako je bilo nastupati u haljini od 27 kilograma: ‘Boljelo me k‘o vrag‘

Za blagdanski specijal, pjevačica i Tristan željeli su da njezina odjeća odiše glamurom starog Hollywooda, u čemu su uspjeli jer je Mariah izgledala kao retro diva.

Mariah Carey (51) izgledala je zapanjujuće u zlatnoj haljini koju je nosila za svoj novi Apple TV + blagdanski specijal - no, prema njenim tvrdnjama, haljina je bila daleko od udobne, prenosi Insider.

Carey je za glazbeni nastup pod "Mariah's Christmas: The Magic Continues", koji je premijerno prikazan u petak, odjenula zlatnu Dolce & Gabbana haljinu do poda s dubokim dekolteom, visokim prorezom do bedara i dugim šlepom.

U razgovoru za Vogue, pjevačica je rekla da je haljina bila teška 27 kilograma te da se izrazito teško kretala u njoj.

"Samo kamenje je bilo divovsko, ali je i dalje izgledalo lijepo i sjajno", rekla je za Vogue pa dodala: "Bilo je veličanstveno nositi haljinu, ali boljelo me kao vrag", rekla je pjevačica kojoj je 6 muškaraca moralo pomoći nositi šlep haljine.

image

Mariah Carey plesači pomažu nositi šlep haljine

IMP FEATURES/PROFIMEDIA
image

Blagdanski nastup Mariah Carey

iMP FEATURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: 'Kraljica Božića' nije krila zadovoljstvo kad ja palicom razbila bundeve i najavila: 'Počinje moja sezona'

Careyin stilist, DiAndre Tristan, rekao je za Insider da je za izradu baze haljine bilo potrebno 210 sati, a da je obrubi Swarovski kristalima 250 sati.

"Svi su bili kao: 'Oh, ona pretjeruje', sve dok to nisu probali držati haljinu dvije sekunde", rekla je za Vogue.

No, ona nije bila samo teška, njena pripijenost činila je pjevanje izazovom, rekla je Carey. “Kada je nešto jako tijesno u središnjem dijelu, teško je jer morate udahnuti i zapjevati" rekla je Mariah te dodala: "No, navikla sam na to".

Njen stilist je ostao šokiran nakon što je slavna pjevačica ipak uspjela izvršiti svoj zadatak. "Bila je kao vojnik", rekao je. "Nije stajala, samo je nastavila raditi dok ne završimo. Jako sam ponosan", zaključio je.

image

Mariah Carey

IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljubavna idila s 12 godina mlađim plesačem! Mariah Carey čestitala rođendan svom partneru

Za blagdanski specijal, pjevačica i Tristan željeli su da njezina odjeća odiše glamurom starog Hollywooda, u čemu su uspjeli jer je Mariah izgledala kao retro diva.

"Živim za sve tradicionalne božićne boje - crvenu, zelenu, bijelu i srebrnu - ali ovo je bilo drugačije", rekla je pjevačka diva.

{embed_photo_jl}1251613{/embed_photo_jl

Tristan je haljinu upario s naušnicama AnaBela Chan, ogrlicom Chopard i cipelama YSL kojima je dodao osobni pečat.

Peterostruka dobitnica Grammyja ima desetogodišnje blizance Morrocan Scotta i Monroe koje je dobila u braku s američkim komičarem Nickom Cannonom (41).

Linker
16. travanj 2024 21:27