Jessica Simpson otišla je iz Hoyylwooda

 MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Životna odluka

Jessica Simpson:‘ Ovaj potez planirala sam dvanaest godina‘

Američka glazbenica, glumica i poduzetnica priklonila se trendu bijega iz Los Angelesa koji su prije nje pokrenuli podjednako slavni kolege.

Američka glazbenica, glumica i poduzetnica priklonila se trendu bijega iz Los Angelesa koji su prije nje pokrenuli podjednako slavni kolege.

Američkoj pjevačici, glumici i osnivačici modno-kozmetičkog brenda "Jessica Simpson Collection", dozlogrdio je Hollywood. Nedavno je otkrila da se sa suprugom Ericom Johnsonom i troje djece, preselila u Nashvilleu u Tennesseeju gdje već godinama skladno žive Nicole Kidman i Keith Urban te njihove dvije kćeri. Sviđa joj se mirnija svakodnevica u prijestolnici country glazbe, posebno činjenica da suprug i ona više ne moraju biti toliko biti na oprezu zbog 11-godišnje kćeri Maxwell, 10-godišnjeg sina Acea te četverogodišnje djevojčice Birdie kao što su bili dok su živjeli na staroj adresi. Obitelj joj je sada mnogo sretnija, rekla je za E!Online.

U Nashvilleu su unajmili ljetnikovac dok ne pronađu odgovarajući novi dom, no raskošan obiteljski posjed u losangeleškoj četvrti Hidden Hills, vrijedan 11,5 milijuna dolara, zasad neće prodavati.

image

Eric Johnson sa sinom Aceom i mlađom kćerkom Birdie

MIKE REED/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

"Otkako smo u Nashvilleu, moja djeca se puno više smiju. Kažu mi da sam i ja sretnija", izjavila je dodajući kako ima mnogo istomišljenika u zabavljačkoj industriji. U njenom slučaju, prevagu je odnijela činjenica da je svojim šestim studijskim albumom "Do you know" još 2008., kada je objavljen, prešla u country glazbeni žanr - stoga je razumljivo da želi živjeti u gradu koji "diše" ritmom popularne američke glazbe. Dosad je prodala preko 20 milijuna albuma diljem svijeta, njen modno-kozmetički brend vrijedi više od milijardu dolara, ali ne želi spavati na lovorikama. Na redu su novi glazbeni projekti, o kojima dugo razmišlja.

image

Pjevačica, glumica i poduzetnica sa starijom kćerkom Maxwell

MIKE REED/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

"Planirala sam ovo posljednjih 12 godina. Uopće nisam nervozna, ali da ste me prije dvije godine pitali planiram li se vratiti glazbi, uplašila bih se. No sada točno znam što želim", rekla je Jessica Simpson.

Zvijezdu romantične komedije "Zaposlenik mjeseca" svojedobno je našla na udaru zlonamjernika zbog značajnog variranja tjelesne težine (poslije treće trudnoće izgubila je 45 kilograma tijekom šest mjeseci), rekla je da su njezina djeca zbunjena tolikim interesom javnosti za njezinu težinu.

"Moja djeca vide da sam uvijek pod povećalom i to ih jako zbunjuje. Govorim im da bih im to voljela objasniti, da mogu. Voljela bih da im mogu reći sa sada osjećam manje pritisaka zbog izgleda, ali sve i dalje ostaje isto", rekla je pjevačica čija je odluka o odlasku iz Hollywooda dio novog trenda.

image

Mark Wahlberg sa suprugom Rheom Durham

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Iz američke filmske prijestolnice preselili su se Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham sa svoje četvero djece: novi dom pronašli su u Nevadi.

Otišao je i Matthew McConaughey sa suprugom Camilom Alves i njihovo troje djece: sada žive u Austinu, Teksas. Hollywood je dojadio i Joshu Brolinu te njegovoj supruzi Kathryn Boyd: preselili su se u njezin rodni grad Atlantu, Georgia.

Amanda Seyfried i njezin suprug Thomas Sadowski žive na farmi u državi New York sa svoje dvoje djece i menažerijom životinja, uključujući konje, krave i koze, piše Fox News.

image

Julia Roberts sa suprugom Dannyjem Moderom

BEVERLY NEWS/SHUTTERSTOCK

Joe Jonas i Sophie Turner prodali su svoju vilu u Kaliforniji i preselili se u imanje na obali u Miamiju na Floridi s kćeri Willom. U novoj obiteljskom domu dobili su u srpnju ove godine još jednu djevojčicu. Blake Lively i Ryan Reynolds sa svoje četvero djece žive u Pound Ridgeu, nadomak New Yorku dok Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder sa svoje troje djece godinama žive na prostranom ranču u Taosu u Novom Meksiku. Svojim obiteljima priuštili su kvalitetniji stil života, daleko od blještavila zabavljačke industrije i bez posljedica po karijeru.

Linker
26. travanj 2024 14:52