Slavlje!

Jessica Simpson obilježila važan dan: ‘Moja najčišća ljubav, najvjerniji drug i moja osoba za zauvijek‘

Suprugov rođendan bio je novi povod za nježno iskazivanje ljubavi i malo obiteljsko slavlje, a svojim riječima Jessica je dirnula mnoge.

Nekadašnja pjevačica i glumica koja je u posljednje vrijeme najposvećenija svom modnom brendu, Jessica Simpson (41), nikad nije krila da joj je od karijere i uspjeha ipak važnija obitelj. Ovog je puta u čast 42. rođendana svog supruga Erica Johnsona napisala dirljivu posvetu i čestitku. Uz fotografiju zagrljene obitelji na kojoj je uz Jessicu i Erica njihovo troje djece, umjetnica je raznježila mnoge.

"Eric, na današnji dan prije 42 godine si rođen i bez imalo sumnje znam da te Bog stvorio i oblikovao da budeš moja najčišća ljubav, najvjerniji drug i moja osoba za zauvijek, moje sve ikad, moj svaki dan i noć, moja svaka uslišana molitva čak i prije nego je izgovorim", napisala je Simpson.

Umjetnica je svom suprugu, bivšoj zvijezdi američkog nogometa nastavila nizati nježne riječi, poput onih da je rođena kako bi ga istinski voljela.

"Kao dijete razgovarala sam s Bogom i molila za tebe, ti si me pronašao kad je moje srce najmanje očekivalo vječnu povezanost. Počašćena sam što živim pored tvoje duše i ti u mojoj do kraja vremena", nastavila je.

Čitajte i: Četrdesete nikad nisu izgledale ovako dobro: Jessica požurila sa slavljem i poslala snažnu poruku

Skladan par godinama

Par ima i troje djece, kćeri Birdie Mae (2) i Maxwell Drew (9) te sina Acea Knutea (8). "Sretna sam što ti je rođendan... blagoslovljen dan na koji je ovaj svijet dobio tebe na dar, to je najdivniji dan u godini za mnoge, ali posebno za tvoju sretnu ženu i našu predivnu, savršenu djecu", završila je Jessica s izrazima ljubavi u svoje i ime njihove djece.

Na Insta storyjima Jessica je pokazala kako je izgledalo njihovo malo obiteljsko slavlje. Tako je Eric umjesto klasične torte dobio kupuju punu krafni, izrezanih tako da tvore natpis ‘Sretan rođendan tata‘.

Simpson i Johnson prvi put su se sreli 21. svibnja 2010., nakon što ga je zajednički prijatelj pozvao na zabavu u njezinu kuću. "Povezali smo se na svim razinama", kasnije je opisala Jessica njihov prvi susret. Vjenčali su se 5. srpnja 2014., a ceremoniju su priredili u Montecitu u Kaliforniji.

Linker
25. travanj 2024 22:40