Ben Affleck i Jennifer Lopez svoju su romansu obnovili 2021. i to 18 godina nakon što su prekinuli zaruke

 PROFIMEDIA
Fotografija je dokaz

Jennifer Lopez i Ben Affleck jednim potezom demantirali šuškanja o bračnim nevoljama

Supružnici su izmjenjivali nježnosti u jednoj prodavaonici namještaja u Los Angelesu ne mareći na znatiželjne poglede paparazza.

Svjetski tabloidi proteklih dana raspisali su se o nevoljama u braku jednog od najpoznatijih parova u Hollywoodu - Jennifer Lopez i Brada Pitta. Supružnici se, prema tvrdnjama medija, sve češće svađaju, a kao jedan od razloga oko kojeg se u posljednje vrijeme lome koplja navodi se i drugačije poimanje prihvatljivog ponašanja njihovih kućnih ljubimaca. Jen i Ben u njihovoj vili na Beverly Hillsu vrijednoj 60 milijuna dolara zajedno skrbe o čak osam pasa i jednoj mački, a dok glumica želi da njihovi ljubimci budu potpuno disciplinirani, njezin je suprug znatno opušteniji po tom pitanju.

Prema nedavnom pisanju Heata Jen smatra da Ben ne vodi dovoljno brigu oko ljubimaca. "U njihovoj je kući potpuni zoološki vrt. Jennifer se kune da je jedina koja čisti nered iza ljubimaca i uvijek prigovara Benu da joj pomogne i da barem pokupi njihov izmet", otkrio je izvor blizak paru i otkrio kako je Ben naposljetku učinio nešto što je još više razljutilo slavnu glumicu i pjevačicu.

image

Supružnici su snimljeni u jednoj prodavaonici namještaja u Los Angelesu kako izmjenjuju nježnosti

THECELEBRITYFINDER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"On je angažirao tvrtku da čisti nered umjesto njih što je Jennifer jako zasmetalo jer smatra da je Ben sve to sposoban raditi i bez drugih ljudi, no da je jednostavno lijen", dodao je izvor.

Ipak, sudeći prema najnovijim fotografijama čini se da su bračne razmirice odlučili ipak ostaviti po strani. Jennifer i Ben snimljeni su u jednoj prodavaonici namještaja u Los Angelesu, a nakon što su se umorili hodajući po trgovini zasjeli su u udoban dvosjed i odlučili predahnuti. Kratak predah iskoristili su i za izmjenjivanje nježnosti. Jennifer je nježno ljubila svog dragog ne mareći na znatiželjne poglede paparazza. Par je svoju romansu obnovio 2021. i to 18 godina nakon što su prekinuli zaruke, a sredinom srpnja 2022. godine uplovili su i u bračnu luku.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez svoju su romansu obnovili 2021. i to 18 godina nakon što su prekinuli zaruke

THECELEBRITYFINDER/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Linker
24. travanj 2024 19:09