Serphina Affleck i Jennifer Garner

 SHUTTERSTOCK
Dugo se šuškalo

Kći slavnog glumačkog para predstavila je svoje novo ime: "Pozdrav, ja sam Fin"

Petnaestogodišnja kći Jennifer Garner i Bena Afflecka, Seraphina Rose, na komemoraciji svog djeda, otkrila je ono o čemu se već neko vrijeme šuškalo.

Petnaestogodišnja kći Jennifer Garner i Bena Afflecka, Seraphina Rose, na komemoraciji svog djeda, otkrila je ono o čemu se već neko vrijeme šuškalo.

Glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck i nakon rastave zajednički odgajaju svoje troje djece, 18-godišnju Violet, 15-godišnju Seraphinu i 12-godišnjeg Samuela. Već se neko šuškalo kako je njihova 15-godišnjakinja odlučila biti rodno nebinarna. Naime, Seraphina je još u veljači viđena u javnosti s jasnom promjenom imidža, kada je svoj buntovni buzz cut obojala u jarko rozu boju.

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Sada je na komemoraciji svome djedu, ocu Jennifer Garner, jasno dala do znanja da je odlučila i promijeniti ime. Seraphina je na komemoraciju stigla odjevena u crnom odijelu s kravatom, a kratko ošišanu kosu ponovno je vratila u prirodnu tamno smeđu nijansu. Popela se za govornicu i svima rekla:

"Zdravo, moje ime je Fin Affleck", rekla je Seraphina i tako potvrdila ono o čemu se već neko vrijeme šuškalo. Nije do kraja jasno definira li se Fin kao rodno nebinarna osoba ili kao dječak, no očito je kako se odlučio za promjenu imena i da ima potpunu potporu svojih roditelja, Bena i Jen. Naime, Fin se nerijetko druži i s djecom nove supruge Bena Afflecka, odnosno blizancima pjevačice Jennifer Lopez. I njezina kći Emme Maribel Muniz, već neko vrijeme izjašnjava kao rodno nebinarna osoba.

image

Jennifer Garner i Seraphina Affleck 2021.godine

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Fin i Emma nisu jedina djeca slavnih koja su se u nekoliko posljednjih godina definirala upravo tako. Glumica Charlize Theron, 2019. godine prihvatila je želju svog posvojenog sina Jacksona da je odlučio biti djevojčica - te je tako nastavila njegov odgoj.

image

Charlize Theron s kćeri Jackson Theron

RINDOFF-BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA RINDOFF-BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Kći glumice Jamie Lee Curtis 2021. godine, objavila je da je transrodna sa svojih 25 godina, u čemu ju je majka javno podržala. Iako se neko vrijeme raspravljalo o kćeri Angeline Jolie i Brat Pitta, malena je Shiloh, provela djetinjstvo u odijelima, s kratkom frizurom, slična svojoj braći. Još 2008. gostujući u Oprah showu, Brad Pitt je objasnio kako Shiloh želi da je roditelji zovu muškim imenom. Dugo se spekuliralo kako je i ona rodno nebinarna no njezini roditelji od tad to nisu komentirali.

image

Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt 2018. godine na premijeri

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Linker
28. travanj 2024 00:51