Brat i sestra 2013., na dodjeli nagrada
‘Environmental Media‘

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Šokantna smrt

Iznenada umro 28-godišnji brat Hayden Panettiere

Posljednji put vidjeli su se krajem siječnja, ništa nije upućivalo da 28-godišnjak ima zdravstvene probleme, uzrok smrti još nije poznat.

Posljednji put vidjeli su se krajem siječnja, ništa nije upućivalo da 28-godišnjak ima zdravstvene probleme, uzrok smrti još nije poznat.

Američka glumica Hayden Panettiere šokirana je i shrvana zbog tragedije koja ju je zadesila prošlog vikenda. Preminuo je njezin mlađi brat Jansen, kojem je bilo tek 28 godina, a zasad nisu otkriveni detalji koju su doveli do njegove smrti.

Kako se doznaje, u nedjelju kasno poslijepodne, u njegovu kuću u Hollywoodu pozvana je hitna pomoć, a potom policija. Mladić je bio glumac u usponu te je slijedio primjer pet godina starije sestre, bivše zaručnice zaručnica Vladimira Klička s kojim je prije devet godina dobila kćer Kayu.

Ona se još nije oglasila povodom strašnog događaja, a da situacija bude teža, posljednji put ona i brat vidjeli su se potkraj siječnja. Jansen je tada na društvenim mrežama podijelio fotografiju sa sestrom koja mu je oduvijek uzor, piše People.

image

S majkom Lesley, ocem Skipom i bratom Jansenom

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Ništa nije upućivalo da ima probleme sa zdravljem ili da ga išta muči. Karijeru je započeo početkom 2000-ih, a među ostalim, pojavio se u filmovima "Even Stevens", "Tiger Cruise", "The Marital Arts Kids", "The X‘s” a pojavio je i u maloj ulozi u seriji "The Walking Dead" te u drugom nastavku dugometražnog crtića "Ledeno doba: zatopljenje".

Linker
30. travanj 2024 19:52