Krenula je s 15.

Lijepa glumica šokirala priznanjem da se godinama u tajnosti borila s ovisnošću

Holivudska slatkica Hayden Panettiere koja se proslavila sa svega 11 godina, sve do lani bila je ovisnica o alkoholu i opijatima.

Novu naslovnicu magazina People krasi Hayden Panettiere, a njezin intervju podigao je dosta prašine u Hollywoodu. Plavokosa glumica, koja danas ima 32 godine, novinaru je neočekivano otvorila dušu te je javnost sada prvi put doznala da se godinama opijala i drogirala.

"Bila sam na vrhu svijeta i uništila sam to", započela je svoju šokantnu ispovijest bivša zvijezda serijala "Nashville".

Hayden je kazala da je provela godine boreći se sa svojom ovisnošću koja ju je umalo koštala karijere, ali i života.

image

Hayden i Kličko za posjeta Dubrovniku 2013.

PRESS

"Mislila bih da sam dotakla dno, no onda bih upala u dodatnu zamku", tvrdi Hayden, prema čijim je riječima prvu tableticu "za sreću" uzela sa samo 15 godina, a dao joj je netko iz njezinog tima.

"Sjećam se da se to dogodilo uoči mog izlaska na crveni tepih. Ta mi je osoba rekla da ću tako biti živahnija i da ću lakše odgovarati na pitanja novinara koji izvještavaju s "red carpeta", prisjetila se Panettiere.

image

Poslije Klička glumica je započela vezu s kolegom Brianom Hickersonom.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica je dodala i da je za njezine probleme znao samo uzak krug ljudi. Dok je ona, naime, tonula sve dublje u probleme, karijera joj je sve više cvjetala.

"Svoju sam ‘tajnu‘ uspijevala čuvati zato što nisam mogla biti neuredna dok sam bila na setu i radila", kaže zvijezda, koja je dobila ulogu supermoćne navijačice Claire Bennet u "Herojima" kada je imala 16 godina.

Panettiere je priznala i da je patila od postporođajne depresije. Glumica je njezinu 7-godišnju kćer Kayu rodila s 25 godina, a malenin tata je umirovljeni boksač Vladimir Kličko od kojeg se rastala 2018., nakon devet godina ljubavi. Niti par dana od objave da više nisu skupa, Hayden je započela vezu s glumcem Brianom Hickersonom, kojega prati reputacija zločestog dečka.

Kako bilo, glumica je našla izlaz iz njezinog pakla. Za People je ispričala da je lani bila na traumatskoj terapiji te bolničkom liječenju.

"Uložila sam puno rada u sebe i morala sam biti spremna biti nevjerojatno iskrena", zaključila je Hayden, koja se ovih dana vratila na set kako bi reprizirala lik Kirby Reed u sljedećem nastavku filma "Vrisak".

Čitajte i: U paklu ovisnosti! Mlađa sestra Miley Cyrus otkriva kako je završila u crnoj rupi bez dna

Linker
17. travanj 2024 22:06