PREKINULE ŠUŠKANJA

Hailey Bieber i Justinova bivša Selena Gomez pozirale zagrljene: ‘Srušile ste internet!‘

Influencerica i glumica družile su se na gala večeri u Los Angelesu te dokazale kako su nagađanja o njihovom neprijateljstvu neistinita.

Supruga Justina Biebera, influencerica Hailey, posljednjim je fotkama negirala šuškanja o navodnom neprijateljstvu s Justinovom bivšom djevojkom Selenom Gomez. Nedugo nakon što je u podcastu Call Me Daddy izjavila kako Seleni nije "ukrala" Justina, Hailey je uživala u druženju s glumicom na gala večeri u Los Angelesu.

Selena i Hailey u subotu su bile gošće svečanosti Akademijskog muzeja filmskih slika, a na zajedničkim fotografijama zagrljene su se smješkale od uha do uha i izgledale su vrlo blisko. Za ovu priliku obje su odabrale glamurozne modne kombinacije - Hailey je blistala u drapiranoj smeđoj haljini s izrezom, dok je Selena privlačila poglede u elegantnom crnom odijelu.

Njihove zajedničke trenutke zabilježio je fotograf Tyrell Hampton, koji je fotke podijelio na svom Instagram profilu uz opis "Plot twist" ("Zaokret u priči").

"Ovo je povijesni trenutak", "Srušile su internet", "Kraljice" i "Obožavamo vas", nizale su se iznenađene reakcije komentatora na društvenim mrežama.

image

Selena u elegantnom crnom odijelu

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Bieberova supruga i bivša djevojka već duže vrijeme pokušavaju stati na kraj glasinama o neprijateljstvu. Gostujući u podcastu Alexa Coopera u rujnu, Hailey je istaknula kako je u odličnim odnosima sa Selenom te kako se nikada nije petljala u njezinu vezu s Justinom.

"Nisam bila s Justinom dok je on bio u vezi s ikim - i to je kraj", rekla je Hailey, koja je s popularnim pjevačem u braku nešto više od četiri godine.

Upoznali su se još kao tinejdžeri 2009. godine, gostujući u "Today Showu", zahvaljujući Haileynu ocu Stephenu Baldwinu, a ponovno su se zbližili 2014. godine.

image

Hailey na gala večeri u Los Angelesu

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 17:55