hit reklama

Ben Affleck u središtu pozornosti: Zbog svoje "nespretnosti" privukao je pažnju paparazza

Ben Affleck snimio je reklamu za omiljeni Dunkin Donuts kao parodiju na fotografiju koja je slučajno nastala kada su ga paparazzi snimili ispred kuće s punim rukama praznih kutija krafni i plastičnih čaša od ledene kave.

Ben Affleck očito je veliki obožavatelj krafni koje proizvodi američki lanac brze hrane Dunkin Donuts. Naime, oskarovac je proteklih mjeseci za njih snimio već treću reklamu, jednako duhovitu kao i prethodne dvije. U prvoj reklami glumi menadžera koji nagovara repericu Ice Space da reklamira njihove proizvode, u drugoj tajno radi kao prodavač u drive in prodavaonici kada mu dolazi šokirana supruga Jennifer Lopez, a u ovoj posljednjoj iz ruku mu padaju kutije prepune krafni. Reklama je snimljena u Los Angelesu, a paparazzi su urnebesnog glumca ulovili na setu.

image

Kutije krafni padale su po cesti, a glumac ih je pridržavao i sa zubima

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, reklama je svojevrsna parodija na slučajnu snimku iz 2020. kada je Afflecka netko snimio dok punih ruku iz kuće iznosi kutije od krafni i plastične čaše od ledene kave. Ta je snimka postala viralni hit, a glumac sada pokazuje da ima i smisla za humor pa će nova reklama čiji je i producent biti inspirirana upravo snimkom koja mu tada nije najbolje sjela.

image

Affleck je nosio majcu s fotografijom sebe i svog najboljeg prijatelja Matta Damona

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Ljubiteljica krafni Charli D‘Amelio koja nikada nije čula za Bena Afflecka

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U ovoj reklami mu je partnerica mlada tik tokerica Charli D‘Amelio koja tvrdi da do snimanja nikada nije čula za slavnog glumca, ali eto, da joj je baš simpatičan jer voli krafne kao i ona. Glumac je za snimanje nosio majicu s natpisom Day Ones i fotografijom iz mladih dana na kojoj su on i njegov najbolji prijatelj Matt Damon.

Linker
15. travanj 2024 17:31