Pexsel

Gotovo svaka druga žena starija od 45 godina suočava se s ovim izazovom!

Suhoća rodnice može postati izazovna točka u životu svake žene, pogotovo tijekom dugotrajne upotrebe kontraceptiva, suočavanja s hormonskim disbalansom ili ulaskom u fazu menopauze.

Problem često proizlazi iz različitih uzroka, uključujući manjak hormona tijekom menopauze, hormonalne oscilacije tijekom dojenja ili utjecaj kemoterapije i drugih metoda liječenja raka dojke, dijabetesa i drugih zdravstvenih stanja.

Osim što može značajno utjecati na kvalitetu života, izaziva nelagodu, svrbež i bolnost tijekom spolnih odnosa. U potrazi za učinkovitim rješenjem, sve više žena okreće se kremama za vlaženje.

image
PROMO

Vagisan prva krema koja ne sadrži hormone

Na tržištu već postoji nekoliko pripravaka bez hormona kod suhoće rodnice -međutim većina su gelovi, pripravci na bazi vode. Gledano dermatološki, gelovi kao podloge su već sami po sebi skloni isušivanju pa se njihova primjena i izbjegava u situacijama liječenja suhe kože, a pogotovo suhih dermatoza. Dugo su godina kreme protiv suhoće rodnice bile dostupne samo kao lijek koji sadrži hormone. Kod vaginalne suhoće, Vagisan krema za vlaženje može se primjenjivati po potrebi prije spolnog odnosa.

image
Pexsel

Bez hormona: Vagisan krema za vlaženje je prva krema koja ne sadrži hormone. To je ključno za žene koje žele izbjeći hormone ili ih koristiti uz hormonalnu nadomjesnu terapiju.

Visoki udio vode i lipida: Za razliku od gelova na bazi vode, Vagisan krema donosi pravu ravnotežu - visoki udio vode i lipida. Ova glatka krema pruža hidrataciju i umirujući učinak.

Održavanje prirodne ravnoteže: Zahvaljujući dodanoj mliječnoj kiselini pH vrijednost kreme iznosi 4,5 te tako pomaže u održavanju prirodne kiselosti (pH) u rodnici. Uz očuvanje optimalne pH vrijednost rodnice, podržava se prirodna ravnoteža koja je ključna za zdravlje.

Klinički dokazana učinkovitost: Kliničko ispitivanje Stute P i sur. je potvrdilo veću učinkovitost Vagisan kreme za vlaženje u ublažavanju simptoma izazvanih suhoćom rodnice u odnosu na vaginalni gel s hijaluronskom kiselinom.

Za žene koje ne žele koristiti aplikator već preferiraju primjenu vagitorija, postoji Vagisan Cremolum za vlaženje; vagitoriji protiv suhoće rodnice jednakog sastava kao i Vagisan krema za vlaženje.

image
PROMO

Neka Vagisan krema za vlaženje postane vaš odabir za očuvanje udobnosti, bez obzira na uzrok suhoće rodnice. Klinički ispitana, bez hormona - vaša tajna za bolje intimno zdravlje!

Linker
27. travanj 2024 19:31