Gloria produkcija
uključi se i osvoji!

Gloria i LuLu Couture daruju vas vrijednim poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas naše čitatelje daruje LuLu Couture, brend za žene sa stilom i stavom.

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas naše čitatelje daruje LuLu Couture, brend za žene sa stilom i stavom.

Gloria slavi 27. rođendan, a tim povodom odlučili smo proslaviti i nagraditi vas u suradnji s našim dugogodišnjim vjernim partnerima. Cijela veljača uz Gloriju je mjesec slavlja pa vas darujemo svako dana vrijednim poklon bonovima uglednih modnih brendova i kozmetičkih kuća.

Partner našeg velikog rođendanskog nagradnog natječaja na Instagramu je i LuLu Couture.

Modni brend LuLu Couture osnovan je 2011. godine i ponosi se što od samog početka ima jasnu viziju onoga što rade. Vlasnica i kreativna direktorica brenda, Marina Tutić, željela je osnivanjem ovog brenda ženama ponuditi udobnu odjeću kojom će svakog dana moći lako izraziti svoj stil i stav.

Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @LuluCouture
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

LuLu Couture stvara odjeću prema željama kupaca, s naglaskom na profinjenost, jedinstvenost i udobnost. Mogu se pohvaliti klijenticama svih dobnih skupina i različitih stilskih izričaja. Svima im je, pak, jedna stvar zajednička - vode dinamične, zaposlene živote i trebaju odjeću koja podržava takav životni stil. LuLu Couture donosi upravo to - prirodne materijale, funkcionalan kroj i svevremenost.

Iz svih navedenih razloga, prepoznajući okolnosti i potrebe, lifestyle brend Gloria Glam i LuLu Couture predstavili su zajednički projekt - LC x GG trenirke od najfinijeg organskog pamuka koje su istovremeno udobne, elegantne i cool, a osoba koja ih nosi osjeća se dobro, lijepo i samouvjereno.

Sva odjeća je proizvedena u Hrvatskoj, a aktualnu ponudu, možete pronaći u LuLu Couture trgovini u Masarykovoj 10 u Zagrebu, te na web stranici brenda.

Ovaj brend obožavaju i brojne slavne Hrvatice, koje nerijetko opuštene dane provode baš u chic odjeći s potpisom Lulu Couturea.

Važno!

  • Poklon bon vrijedi za shopping na cijeli asortiman.
  • Poklon bon vrijedi šest mjeseci od dana primitka.
  • Poklon bon moguće je iskoristiti i za on-line shopping u dogovoru s partnerom nagradnog natječaja.
Linker
26. travanj 2024 12:33