ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Strijelce: Prestanite rasipati novac na nepotrebno

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * *

SRETNA BOJA: Žuta - ispunit će vas optimizmom, pozitivnom energijom i potaknuti vas na intelektualni rast. Odjeća i kristali te boje donosit će vam sreću.

LJUBAV I BRAK: Saturn u Ribama od vas će i dalje tražiti odgovorniji pristup obiteljskim obavezama. Iako ćete veći dio njih nastojati prebaciti na partnera, to vam neće lako poći za rukom. Pitanja vezana uz kućanstvo zahtijevat će umijeće postizanja kompromisa, baš kao i sklonost da svoje zahtjeve stavljate na prvo mjesto. Kad se uskladite, funkcionirat ćete kao sjajno uigran tim, a zajednički pothvati, putovanja i izlasci osvježit će vam odnos u drugoj polovici godine. Samcima neće nedostajati ljubavnih prilika. U travnju će biti skloni nepromišljenim potezima zbog kojih će kasnije žaliti.

image

Taylor Swift 13. prosinca 1989.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Zadovoljstvo onim što radite bit će vam važnije od zarade, iako ne toliko da biste ugrozili svoje inancijsko blagostanje. Odgovoran pristup obavezama pomoći će vam doći na položaj koji priželjkujete, kao i u slučaju da odlučite promijeniti radno mjesto ili pokrenuti vlastiti posao. U potonjem će slučaju kontakti koje imate odigrati važnu ulogu. Prestanete li rasipati novac na nepotrebne stavke, neće vam ga nedostajati za one bitne.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Želite li biti puni energije, nađite vremena za odmor i tjelesne aktivnosti poput joge koje će vam smiriti um i razgibati tijelo. Ne pretjerujte s alkoholom i rainiranom hranom. To će vam pozitivno utjecati na ten.

BROJ SREĆE 4: Vibracije ovog broja donijet će vam smisao za praktično i veći osjećaj odgovornosti. Poslušajte savjet osoba koje ga imaju u datumu rođenja.

image

Brad Pitt 18. prosinca 1963.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

TAJNA ŽELJA: Htjet ćete se baviti stvarima koje vas ispunjavaju i biti okruženi osobama koje dijele vašu sklonost pustolovinama i širenju vlastitih vidika.

U DOBRIM DANIMA: puni entuzijazma, poduzetni, inspirativni, otvoreni za dogovor

U LOŠIM DANIMA: samoživi, skloni zabušavanju, hiroviti, nepromišljeni

NAJBOLJI MJESEC: Prosinac vam donosi obilje dobre zabave i druženja sa zanimljivim ljudima, a odličan je i za putovanja u daleke zemlje. Izgladit ćete stare nesuglasice s partnerom, zajedno se sjajno provoditi i obnoviti ljubavni žar.

Linker
12. travanj 2024 14:00