ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Vodenjake čeka uzbudljiv flert, a Lavove avantura

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 4. do 10. travnja.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećate jaku potrebu da nešto započnete, okončate ili zauzmete drukčiji pristup ljubavnoj vezi. Tijekom vikenda s velikim užitkom ćete koketirati i zavoditi, no i sami ćete biti osvojeni. POSAO Iskustvo i samopouzdanje pomoći će vam da ne zakažete kada budete trebali izložiti svoje ideje i predložiti nove projekte. Ponekad ćete biti prilično svojeglavi i nespremni na kompromis. KUŠNJA TJEDNA Pod utjecajem pomrčine Sunca, u ponedjeljak ćete malo teže obuzdavati svoje emocije i strasti. Ne srljajte u nepoznato! PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna uživat ćete u slobodi kretanja i samostalnog odlučivanja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Intenzivniji društveni život nepovoljno će se odraziti na odnos s partnerom. Morat ćete se više truditi da uskladite različita životna područja. Samci će se naći na meti zauzete osobe. POSAO Neki poslovi će se dobro razvijati, dok će drugi kaskati. Krajem tjedna izvrsno ćete se snalaziti u kaotičnim situacijama nalazeći nešto pozitivno i tamo gdje su izbili problemi. PRILIKA TJEDNA U petak će intimna večera biti izvrsna uvertira u novu romantičnu priču.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venerine vibracije pomoći će vam da se opustite i ležernije odnosite prema ljubavnim pitanjima. Manje ćete prigovarati partneru, a ako ste sami, zavodit ćete pod krinkom prijateljstva. POSAO Nastojeći poboljšati financijsko stanje mogli biste se pretjerano opteretiti prekovremenim radom ili honorarnim poslom. Neki će razmišljati o promjeni radnog mjesta. PRILIKA TJEDNA Mijenjajući odsutnog kolegu bit ćete u prilici pokazati svoje znanje i sposobnosti.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Svjesni ste da ste gajili iluzije u pogledu osobe s kojom ste odnedavno u vezi. Pokazat će se da su neka vaša očekivanja bila nerealna. Samci će biti drski prema kolegi koji im se udvara. POSAO Razočarat će vas suradnici kojima ste vjerovali. U prvi mah to će vas dosta pogoditi, no kasnije ćete biti zadovoljni jer će se pokazati kakav je tko i na koga možete računati. PRILIKA TJEDNA Trebate smisliti novu taktiku zavođenja i ne slušati što vam drugi govore.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Otvorenošću i povjerenjem partner će ugasiti žar nepovjerenja koji je tinjao u vama. Mogao bi vam otkriti nešto nepoznato i nesvakidašnje o sebi. Ako ste sami, na vidiku je avantura. POSAO Odricanje i obavljanje zahtjevnih zadataka neće vam predstavljati veliki napor. Rukovodit ćete se zajedničkim interesima nastojeći napraviti nešto od čega će i drugi imati koristi. PRILIKA TJEDNA Bez obzira na godine, neka mladenački duh dominira vašim stilom odijevanja.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Raspoloženje vam je promjenjivo, a osjećaji konfuzni. Ako je vaš izabranik okupiran brojnim poslovima i interesima, steći ćete dojam da mu je sve drugo zanimljivije od vas. POSAO Gubit ćete energiju i živce na nepotrebne zadatke zapostavljajući ono što je važno i hitno. Trebat ćete uzeti mali predah da biste se opustili i dobili bolji uvid u postojeće stanje. PRILIKA TJEDNA Ne obraćajte pažnju na ono na što nemate utjecaja - posvetite se lijepim stvarima.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Privlačit ćete pažnju okoline, a prijateljima i kolegama bit će zabavno u vašem društvu. Upletanje pojedinca koji vas želi samo za sebe pokvarit će vam planove za novu romansu. POSAO Misli će vam vrludati i često će vam netko ili nešto odvlačiti pažnju. Teško ćete se usredotočiti na zahtjevnije poslove, posebice kad suradnici budu vršili pritisak i požurivali vas. PRILIKA TJEDNA Mogli biste volontirati ili sudjelovati u organizaciji društvenih aktivnosti.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaš obrambeni mehanizam će vas upozoravati na opasnost koja prijeti od nesigurnih veza i prejakih emocija. Radije ćete držati kormilo braka u svojim rukama nego ga prepustiti drugoj strani. POSAO Zanimat će vas novi načini zarade i financijske prednosti koje možete ostvariti svojim radom, ali i preko drugih ljudi. Spletom sretnih okolnosti, naći ćete se na pragu rješenja. PRILIKA TJEDNA U subotu se opustite uživajući u svemu lijepome što ćete otkrivati.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kad napokon donesete veliku odluku, osjetit ćete olakšanje koje će vam dati snagu da ostvarite ono što želite. Komplimenti i divljenje šarmantnog zavodnika godit će vašoj taštini. POSAO Manjak volje za naporniji rad mogao bi vas dovesti u sukob sa šefovima. Budite oprezni ako ste poslom vezani uz rodbinu. Početkom tjedna nemojte propustiti važan sastanak. PRILIKA TJEDNA Iskoristite slobodno vrijeme za uređenje doma unoseći više zelenila.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Želite raščistiti osjećajne nedoumice iz novog kuta i sagledati sve ono što ste ostavili iza sebe. Radi li se o dugoj vezi koju ste vi prekinuli, shvatit ćete da druga strana čeka bolje objašnjenje. POSAO Katkad ćete osjećati da ste pod prevelikim pritiskom i opterećenjem. Ako već neko vrijeme pripremate teren da pokrenete vlastiti biznis, uvidjet ćete da vam trebaju dodatne analize. PRILIKA TJEDNA Iskoristite vikend. Otputujte ili posjetite prijatelje - promjena će vam dobro doći.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Moguć je uzbudljivi flert ili pak poznanstvo koje će prodrmati vaše emocije. Burno ćete doživjeti novu priliku i biti ugodno uznemireni. Neprestano ćete razmišljati o osobi koja vas je privukla. POSAO Bit ćete suočeni s neplaniranim izdacima ili će na naplatu doći računi koje ste napravili u trenucima rasipnosti. Krajem tjedna pozabavit ćete se sređivanjem zaostataka. PRILIKA TJEDNA Dobronamjerne kritike pokazat će vam što trebate promijeniti ili popraviti.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaš izabranik skriva svoje osjećaje, ali vam nesvjesnim gestama daje do znanja da nije ravnodušan. Nakon vikenda vaša će požuda nabujati pa ćete pokušati malo ubrzati stvari. POSAO Nesvjesni važnosti trenutačnih zbivanja nećete koncentrirano pratiti ono što se događa oko vas. Pazite samo da vam se posao ne nagomila jer ćete ga onda morati ponijeti kući. PRILIKA TJEDNA Probudite svoju kreativnost; prihvatite se izrade nakita, odjeće i modnih detalja.

Linker
11. travanj 2024 10:20