UNSPLASH
LJETO NA KOŽI

Novi kozmetički brend nadahnut grčkom prirodom

U poslovnice DM-a stigao je novi brend - Penelope, čiji su temeljni principi čistoća, nježnost i prirodna ljepota.

U poslovnice DM-a stigao je novi brend - Penelope, čiji su temeljni principi čistoća, nježnost i prirodna ljepota.

Pravo vrijeme za pronalazak idealnih proizvoda koji kožu čine nježnom i njegovanom, upravo je ljeto. Stoga je na hrvatsko tržište stigao novi brend - Penelope. Riječ je o brendu nadahnutom grčkom prirodom, a temeljna načela kojih se drži pri kreiranju svojih proizvoda su čistoća, nježnost i prirodna ljepota te nanošenjem na kožu produžuju osjećaj ljeta brzim upijanjem i pružanjem dugotrajne hidratacije nakon izlaganja suncu, moru i soli. Svojim pristupom želi potaknuti žene na stalnu brigu o sebi i svojoj koži koja može biti sjajna i njegovana zahvaljujući inovativnoj teksturi Penelope proizvoda. Oni sadrži više od 97% prirodnih sastojaka i vitamina, a linija proizvoda sastoji se od gelova za tuširanje, mlijeka za tijelo, sapuna i krema za ruke.

image

Drveća maslina, čije je ulje jedan od sastojaka Penelope proizvoda

PRESS
image

Stablo šipka koji je jedan od sastojka prirodne kozmetike brenda Penelope

PRESS

Penelope prirodna kozmetika pronašla je inspiraciju u grčkoj prirodi i magarcima kojima u njoj bezbrižno žive te je upravo ključan sastojak svih proizvoda - magareće mlijeko. Odličan je to sastojak koji snažno čisti, hidratizira i njeguje kožu, a ujedno pomaže u regeneraciji oštećene kože te ima anti-ageing i ljekovita svojstva. Njegove benefite prepoznala je i koristila čak i slavna Kleopatra!

image

Ključni sastojak svih Penelope proizvoda jest - magareće mlijeko

PRESS

Prirodan osjećaj svilenkaste i nježne kože produžuje neodoljiva kombinacija magarećeg mlijeka i prirodnih, umirujućih sastojaka kao što su organsko maslinovo ulje, šipak, cvijet limuna i aloe vera. Budući da proizvodi ne sadrže parabene i bojila, namijenjeni su za cijelu obitelj. Neke od proizvoda su Penelope mlijeko za tijelo koje koži daje duboku hidrataciju i njegu, a kvalitetu ovog proizvoda potvrđuje i prva nagrada za najbolji kozmetički proizvod na Global Beauty Wellness Awards (GBWA).

image

Losion za tijelo od magarećeg mlijeka

PRESS

Nadalje, tu je i Penelope Olive krema za ruke i tijelo obogaćena magarećim mlijekom i mirisom masline. Zahvaljujući aloe veri, vitaminu E, organskim maslinovim uljem i magarećim mlijekom, ova krema hidratizira, regenerira, intenzivno i antioksidativno djeluje. Lako se upija, pomlađuje ruke i tijelo te ne ostavlja masne tragove.

image

Krema od maslinovog ulja

PRESS

Ljeto na koži zasigurno ćete produžiti upotrebom sapuna koji je obogaćen magarećim mlijekom i mirisom crvenog nara. Šipak pruža jedinstvenu i osvježavajuću aromu koja traje. Sapun je izrađen po tradicionalnoj recepturi s grčkim maslinovim uljem te nježno čisti, vlaži i pomlađuje kožu ostavljajući dugotrajnu glatkoću.

image

Sapun od maslinovog ulja

PRESS
image

Sapun od šipka

PRESS

Premium liniju ovih proizvoda možete pronaći u DM poslovnicama, a više informacija o brendu Penelope nalazi se na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Linker
28. travanj 2024 02:34