Elle Macpherson

 WELLECO/ INSTAGRAM
Uživa u svojoj koži

Elle Macpherson: S malom promjenom životnog stila do bolje forme

Prije desetak godina slavna manekenka nije bila zadovoljna izgledom ni težinom. Bila je bezvoljna, stalno je žudjela za šećerom i imala je lošu probavu. Tada se obratila nutricionistici koja joj je predložila promjene.

Prije desetak godina slavna manekenka nije bila zadovoljna izgledom ni težinom. Bila je bezvoljna, stalno je žudjela za šećerom i imala je lošu probavu. Tada se obratila nutricionistici koja joj je predložila promjene.

Slavni supermodel Elle Macpherson i u šezdesetoj godini života izgleda odlično, čak u tolikoj mjeri da promatrač može pomisliti kako nikad i nije imala problema s tjelesnim izgledom i formom. No, bivša manekenka koja već desetljećima nosi legendarni nadimak The Body, vlasnica wellness brenda i rekorderka s pet pojavljivanja na naslovnici Sports Illustrated, otkrila je putem društvenih mreža da nije uvijek bilo tako i da je prije desetak godina bila umornija nego danas te da se u vlastitom tijelu tada nije osjećala dobro.

Teško je povjerovati da se Elle ikada osjećala nesigurno, ali ona tvrdi upravo to. S pedeset godina na ramenima „nije se osjećala baš dobro i nije izgledala baš dobro”. Primijetila je tada promjene na kosi i koži, počela je dobivati na težini. Bila je bezvoljna, stalno je žudjela za šećerom i imala je lošu probavu. U nadi da će se izvući iz začaranog kruga u koji je upala, Elle se posavjetovala s nutricionisticom, koja joj je predložila neke promjene u životnom stilu, što je Elle prihvatila i brzo primijetila veliku razliku. I upravo je ta promjena bila ključna za sjaj kojim Elle prkosi godinama.

image

Elle Macpherson danas se osjeća bolje nego prije desetak godina

WELLECO/INSTAGRAM

„Rekla mi je da uzimam previše sintetskih vitamina te ih je zamijenila moćnim prirodnim vitaminima, prebioticima i probiotskim prahom. Vrlo brzo sam uočila razliku, a uočila ju je i moja prijateljica koja je sada direktorica u mojoj firmi. Rekla sam joj da uzimam taj zeleni prah i da mi je promijenio život na bolje”, rekla je Macpherson koja se nakon samo mjesec dana na prirodnim multivitaminima i snažnom zelenom prahu osjećala bolje nego ikada. Štoviše, to ju je iskustvo nadahnulo da stvori vlastitu marku, WelleCo, koja sada proizvodi i prodaje dodatke prehrani, eliksire i druge proizvode za wellness, a sve utemeljeno na znanstvenim dokazima.

Linker
11. svibanj 2024 14:50