SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Poruka Lilibet

Meghan je namijenila svojoj kćeri sat kojim se počastila od svoje prve veće zarade

Poruka samosvjesne majke je jasna: dijamanti su možda najbolji prijatelji žena, ali više vrijede kad ih zarade i kupe same.

Poruka samosvjesne majke je jasna: dijamanti su možda najbolji prijatelji žena, ali više vrijede kad ih zarade i kupe same.

Bliži se prvi rođendan malene Lilibet, kćeri Meghan, vojvotkinje od Sussexa i princa Harryja, pa je tim povodom javnost dobila uvid u nekoliko detalja iz dobro zaštićenog obiteljskog života bračnog para. Dakako, tiču se njihove djevojčice, ali mnogo govore o tome kakva je osoba njezina mama i kako razmišlja kad se radi o skupocjenom nakitu. Nema sumnje da će Lilibet jednog dana naslijediti barem simboličan komad nakita od obitelji svog oca, kao i dio nakita koji je princ Harry naslijedio od svoje majke, princeze Diane (sad ga nosi Meghan).

No malenu čeka poseban i vrlo skup dar od njene mame koji će dobiti kada postane punoljetna ili kad Meghan odluči da je idealan trenutak.

Radi se o prekrasnom Cartierovom satu kojim se bivša glumica počastila prije deset godina od svoje prve izdašnije zarade 2012. nakon što je potpisala ugovor za snimanje treće sezone serije "Suits". Tada je već bila zvijezda te serije pa joj je ugovor značajno "podebljan". Kako bi obilježila taj trenutak, Meghan je kupila spomenuti sat i dala ugravirati posvetu: za M.M od M.M., piše The Mirror. Naime, ovdje se ne radi se o njenom egu već o poruci. Za nju je taj sat simbol vlastitog postignuća: dugo sanjan, prekrasan predmet koji je sama zaradila i sama kupila.

image

Meghan za Lilibeth čuva poseban dar

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Harry i Meghan na Oscarima: Vojvotkinja uspjela zasjeniti kolege glumce i u najglamuroznijoj noći

"Oduvijek sam priželjkivala sat Cartier French Tank. Prepustila sam se trenutku i priuštila si skuplju,dvobojnu verziju. Jednog dana naslijedit će ga moja kćer", rekla je u razgovoru za magazin Hello!.

Treba dodati da princa Harryja nije bilo na vidiku kad je kupila sat. Istaknula je to kad su 2016. postali par i kasnije se zaručili. Tim je htjela poručiti da nije "priljepuša" bez vlastitog novca (nije bila ni približno imućna kao on, ali joj trebao muškarac da bi dobro živjela). Tako će Lilibet osim sata u nasljeđe dobiti i priču. Ili bolje rečeno, stav o tome kako je u redu razmišljati o dijamantima kao o možda najboljim prijateljima žena, ali mama će joj zacijelo reći da vrijede više kad ih žene kupe same.

Linker
26. travanj 2024 11:48