PROMO
Najbolje od kiča

Ova torbica u obliku medvjedića izgleda dobro sve dok ne pogledamo njezinu cijenu

Možda nije praktična, no zato je jako upečatljiva!

Možda nije praktična, no zato je jako upečatljiva!

Medvjedići ostaju motiv koji inspirira dizajnere luksuznih modnih kuća - nakon Balenciaga torbe u obliku medvjedića koji je izazvao skandal i ozbiljno naštetio reputaciji do nedavno najpopularnijeg brenda na svijetu, Gucci je sada ipak igrao na sigurno i predstavio torbicu u obliku dječjeg medvjedića bez kontroverznih obilježja. No, ovaj medvjedić zato privlači puno pažnje zbog svoje cijene.

Minijaturna torbica prekrivena je kristalima koji su ručno aplicirani na torbicu, a sredinu krasi Guccijev monogram. Uz tanki zlatni lanac, zlatni nos i minimalno prostora za pohranu potrepština, njegova cijena iznosi 48 770 tisuća eura i dostupan je samo u Guccijevim buticima.

image

Gucci torbica u obliku medvjedića

PROMO

Iako nevjerojatno visoke cijene luksuznih modnih dodataka odavno nisu novitet u svijetu visoke mode, s nekim komadima - poput ove clutch torbice i iako svaka roba ima svog kupca - teško je zamisliti kome je zaista potrebno ovakvo ulaganje. S druge strane, s obzirom da se radi o jednom od posljednjih komada koje je za kuću dizajnirao Alessandro Michele, sigurno će se naći u rukama obožavatelja kreativne vizije talijanskog dizajnera. Više kao statusni simbol i ukras u ruci, a manje kao funkcionalna torbica, ovaj kičasti medvjedić će, pretpostavljamo, biti i dodatak nekog red carpet looka Guccijevih ambasadora.

Linker
26. travanj 2024 22:12