ANTI-AGE MAKE-UP

Koji puder koristiti nakon pedesete? Evo kako donijeti ispravan izbor

Sa 20 godina, svaki je puder dobar. To znaju svi koji ih trenutno imaju. No, nakon navršenog 50. rođendana, kriteriji se mijenjaju, pa više bilo koji puder nije toliko dobar kao što se činio sa 20.

Osjećati se ugodno u svojoj pojavi podrazumijeva brigu o sebi, što uključuje usvajanje odgovarajuće beauty rutine za svoj tip kože i dob. Zato je važno pronaći odgovarajući puder. Naime, kako biste prikrili tamne mrlje i bore, pravi proizvodi čine razliku.

image

Puder za lice za tu dob mora prikrivati nesavršenosti, naravno, ali u isto vrijeme ujednačiti ten, učiniti je blistavijom, ali u isto vrijeme nahraniti i hidrirati kožu.

ARMANI BEAUTY PR

Stručnjaci preporučuju odabir multifunkcionalnog pudera, sposobnog da prikrije nesavršenosti, ali i da u isto vrijeme ima benefite za kožu. Puder za lice za tu dob mora prikrivati nesavršenosti, naravno, ali u isto vrijeme ujednačiti ten, učiniti je blistavijom, ali u isto vrijeme nahraniti i hidrirati kožu.

U nastavku su puderi koji kombiniraju besprijekorno prekrivanje s prirodnim finišem koji pored toga i njeguju zrelu kožu.

image

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation, 59€

PR

Ovo je "prirodna podloga koja koži daje svježinu dana provedenog na otvorenom", kažu nam iz Chanela. Radi se o finoj svilenkastoj teksturi koja klizi po koži i stvara sloj koji je nevidljiv oku i neopipljiv na dodir, poput druge kože. Obogaćena hidratantnim sastojcima, Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation pruža osjećaj trenutačne udobnosti i hidratizira kožu, sve uz pigmente koji reflektiraju svjetlost i stvaraju optičku varku glađe teksture kože. Formula također štiti kožu od vanjskih agresora kao što su onečišćenje u zraku.

image

Armani Beauty Luminous Silk Foundation Tekući puder, 66€

PR

Tekući puder Luminous Silk iz laboratorija brenda Armani Beauty višestruko je nagrađivani tekući puder koji, kako kažu iz Armanija, "obavija lice svjetlošću i stvara izrazito nježan učinak s teksturom poput svile". Ako pitate bilokoga tko ga koristi, bio on vizažist ili ne, reći će vam isto. "Savršen je za profesionalnu upotrebu te pruža sjajan, prirodan i svjež ten. Ključ je u isticanju dobrih obilježja te smanjenju vidljivosti loših pomoću svjetla i sjene.”, kaže Linda Cantello, međunarodna vizažistica tvrtke Giorgio Armani. Namijenjen za sve tipove kože, ovaj nagrađivani tekući puder formuliran je Mikro-fil™ tehnologijom koja omogućuje laganu teksturu i iznimnu pigmentaciju za srednju, ali nadogradivu moć prekrivanja.

image

Tom Ford Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF 50, 140€

TOM FORD PR

Tom Ford poznat je po svojim fatalnim parfemima, ali niti puderi mu nisu loši. Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation ima faktor zaštite SPF 50, i spaja sjajnu pokrivnu moć sa njegom za lice. Njegova formula sadrži mješavinu naprednih elastomera i finog praha za difuziju svjetla kako bi stvorio savršenu sjajnu površinu za reflektiranje mekog svjetla. Ostavlja dojam besprijekorne kože i istovremeno njeguje kožu hijaluronskom kiselinom za "sočan i svjež" izgled.

image

Sisley Sisleya Le Teint Anti Ageing Foundation, 157€

PR

Sisleya Le Teint Anti-Ageing Foundation je znatno skuplji od ostalih pudera, no stvari koje obećava nisu bezazlene. Nudi blistavi ten uz pomoć biserno-ružičastih čestica "Healthy Glow Mica" koje koži daju novu svježinu kakvu još niste vidjeli kod pudera. Ostavlja fini satenski finiš koji nije previše mat, a niti previše gust. Pored toga, sadrži moćne anti-age sastojke, kao i poznata Sisleya anti-age krema, kao što su glavni sastojak tzv. L‘Integral Anti Age, tj. ekstraktu perzijske akacije, ekstrakt Chlorella alge bogate mineralima, elementima u tragovima, vitaminime B1, B2, B5, B12 i aminokiseline, ekstrakt crnog vina protiv oksidanasa, sojine peptide protiv bora, adenozin koji potiče sintezu kolagena, biljni glicerin za hidrataciju i provitamin B5 koji obnavlja kožu i umiruje ju. Eto.

image

MBR Multi-Performance Teint Optimizer, 107€

PR

MBR Multi-Performance Teint Optimizer je luksuzna tonirana anti-age krema za intenzivnu njegu koja pruža optimalnu cjelodnevnu zaštitu lica i prirodan, lagano preplanuo ten. Osim što lagano prekriva (ne previše), daje koži svilenkasto meki finiš, umiruje osjetljivu kožu, zateže, obnavlja, uravnotežuje i prekriva bore i nepravilnosti, i štiti kožu od preuranjenog starenja i nastanka pigmentacijskih mrlja. Njegovi glavni sastojci su kamilica, ekstrakt ariša, maslinovo ulje, ekstrakt ginka, i prirodni pigmenti zemljanih tonova.

image

Biologique Recherche Sérum de Teint, 110€

PR

Biologique Recherche Sérum de Teint je savršena kombinacija seruma za njegu kože i idealne pokrivenosti. Zahvaljujući svojem dugotrajnom hidracijskom djelovanju, koži daje ugodan osjećaj tijekom cijelog dana, bez osjećaja zatezanja, a aktivnim sastojcima pružaju fotozaštitu i efekt ujednačavanja tena, za efekt zdravog sjaja. Najvažnije, s njime nemate osjećaj zagušene kože, već kao da koža napokon diše.

Linker
29. ožujak 2024 02:27