Jennifer Garner

 MICHAEL TRAN AFP
Zvjezdani savjeti

Jennifer Garner otkrila kojim proizvodima održava prirodan izgled

Među koracima važnim za njegu kože holivudska glumica posebno ističe eksfolijaciju. „Ponekad zaboravimo kako je dobar osjećaj skinuti s kože lica slojeve starih stanica”, kaže o tome.

Među koracima važnim za njegu kože holivudska glumica posebno ističe eksfolijaciju. „Ponekad zaboravimo kako je dobar osjećaj skinuti s kože lica slojeve starih stanica”, kaže o tome.

Jennifer Garner među onim je celebrityjima koji nisu odviše opterećeni zvjezdanim statusom i uvijek stoje čvrsto s obje noge na zemlji. Holivudska glumica to pokazuje i pristupom ljepoti, pa i u 52. godini plijeni prirodnim izgledom. Kako ga postiže i održava objasnila je u razgovoru za Allure, a na pratećim je efektnim fotografijama otkrila mnoga svoja lica.

Raspon proizvoda za njegu kože koje koristi zvijezda triler serije „Zadnje što mi je rekao”, njene posljednje uspješnice, proteže se od onih iz drogerija do luksuznih. Jedan od njenih favorita za njegu tijela je Pura D‘Or Fractionated Coconut Oil, ne samo zato što je to ulje „odlično, prirodno i cijenom dostupno”, nego i zato što se može upotrebljavati po cijelom tijelu, a Jennifer ga najradije nanosi poslije tuširanja. Na tijelo voli nanositi i toniranu kremu Chocolate Sun Glow Cream, budući da „se osjećamo bolje s malo boje, ali solariji nisu vrijedni toga da riskiramo rak kože”. Zato je ova krema glumičin omiljeni odgovor ljetu.

U koracima važnim za njegu kože lica, Jennifer voli povremenu eksfolijaciju. „Ponekad zaboravimo kako je dobar osjećaj skinuti s kože lica slojeve starih stanica”, kaže i spominje svog favorita. To su YSE Your Favorite Ex Exfoliating Pads, odnosno blazinice za eksfolijaciju koje upotrebljava jednom tjedno, a voli ih zato što „obnavljaju kože s malo glikolne kiseline”. Sljedeći oslonac u glumičinoj njezi kože je Neutrogenina Rapid Wrinkle Repair Regenerating Cream, obnavljajuća krema koju hvali zbog „sigurnosti, potpune učinkovitosti i dostupnosti u vašoj drogeriji”.

image

Blazinice za eksfolijaciju YSE Your Favorite Ex Exfoliating Pads, 66 eura

YSE
image

Choccolate Sun Glow krema za osunčan izgled kože, 37 eura

CHOCCOLATE SUN
image

Stik Vital Skin Foundation brenda Westman Atelier temelj je šminkanja Jennifer Garner, 62 eura

WESTMAN ATELIER
image

Stilino rumenilo i ruž u jednom, cijena je 23 eura

STILA

Temelj je Jenniferinog šminkanja, otkrila je, Vital Skin Foundation brenda Westman Atelier, bogata kremasta podloga i korektor u stiku s antioksidansima „otporan na bedake”, kaže glumica. „Prekriva savršeno i daje baš pravu razinu prekrivenosti. Moj je favorit godinama, a tek sam na drugom stiku”, pohvalila je dugotrajnost proizvoda. A za malo boje zauvijek će, kaže, biti odan fan Convertible Color, dva-u-jedan proizvoda brenda Stila Cosmetics. Ta je šminka i ruž i rumenilo u jednom. Različite nijanse nazvane su po cvijeću, a omiljena boja Jennifer Garner je boja božura (peony).

Linker
03. svibanj 2024 00:36