SHUTTERSTOCK
Samo elegantno

Stilske igre vojvotkinje od Sussexa: Ovo su komadi koje će svi željeti zbog Meghan Markle

Od kad se pridružila suprugu na Invictus igrama oduševljava svojim modnim odabirima.

Od kad se pridružila suprugu na Invictus igrama oduševljava svojim modnim odabirima.

Nakon što je njezin sako srušio stranicu webshopa J Crew, Meghan Markle pod dodatnim je stilskim povećalom. Pa iako igre još uvijek nisu završile, vojvotkinja od Sussexa je već pokazala dovoljan broj odjevnih kombinacija da možemo zaključiti da je modna tema Invictusa bezvremenska elegancija koja joj pristaje kao salivena.

Njezina modna tajna svakako se krije u tome da je uvijek vjerna svome stilu te da od njega ne odstupa pretjerano bez obzira za koju se prigodu odijevala. Neovisno o tome nosi li haljinu i visoke potpetice ili je u ležernijem izdanju spojila kratke hlače i bazičan top, njezin je stil konzistentan i apsolutno pogođen kako za njezinu funkciju tako i za njezinu figuru.

Tako je i od kad se 12. rujna pojavila u zračnoj luci gdje ju je dočekao suprug koji je u Düsseldorf stigao nekoliko dana prije nje. Meghan se tada pojavila u crnoj košulji-haljini midi duljine koju je nosila raskopčanom kako bi decentno istaknula dekolte te joj je dodala remen u struku koji je stavio naglasak na najuži dio tijela i razbio jednostavnost kroja. Banana Republic haljini i Bottega Veneta remenu dodala je klasične crne salonke brenda Aquazzura koji je inače jedan od njenih omiljenih kad je obuća u pitanju.

image
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kombinaciju koja J Crew-u donijela neugodnosti nosila je dan kasnije, 13. rujna. Tada je, za odlazak na dječju košarkašku utakmicu uz sako iz J Crewa nosila bijele lanene hlače brenda Staud uz koje je spojila crni top. Look je začinila crnim Givenchy remenom te Chanelovim slingback cipelama koje su jedne od najpopularnijih modela obuće među zvijezdama i modnim entuzijasticama. Međutim, primijećeno je da nije nosila i zaručnički prsten kojim ju je princ Harry zaprosio. Upravo je ta informacija prije nekog vremena uzburkala javnost pričama da im u braku ne cvjetaju ruže, no sada se, prema pisanju Peoplea, otkrilo da je prsten s trokaratnim dijamantom na popravku te da razloga za zabrinutost ipak - nema.

image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Dokazali su to Meghan i Harry već istog tog dana kad su s rukom u ruci prošetali u skladnim crnim odjevnim kombinacijama, a jedino što je odudaralo u njihovom emotivnom i stilskom skladu bile su Harryjeve bijele tenisice. Oboje u ležernim izdanjima nosili su crne hlače, a Meghan se odlučila za skinny kroj koji je odlično pristajao uz iste salonke koje je nosila i dan ranije, a ovu je monokromatsku kombinaciju zaokružila klasičnim topom bez rukava.

image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Dan kasnije Meghan je zablistala u kombinaciji zemljanih tonova koja se sastojala od svijetlo-smeđe satenske košulje brenda L‘Agence i Gabriela Hearst hlačama visoka struka i izrazito širokih nogavica koje su zaklanjale pogled na njezine skladne Manolo Blahnik cipele. Ovu monokromatsku kombinaciju bismo vrlo lako mogli nazvati effortlessly chic lookom koji bi baš svaka žena mogla jednostavno prekopirati čak i ako ne ide na sastanak s predstavnicima NATO-a.

image
PEOPLE PICTURE/PATRIC FOUAD/SHUTTERSTOCK

Istog tog dana, 14. rujna, zablistala je u još jednoj monokromatskoj kombinaciji koja je ovaj put bila u čistim bijelim tonovima. Ipak pletenom Ralph Lauren prsluku i bijelim uskim trapericama vojvotkinja je dodala crne cipele i prugastu vestu koje su, iako i dalje u neutralnim tonovima, malo razbili monotoniju baze outfita i tako dokazala da čak i najjednostavniji komadi klasična kroja mogu biti itekako chic i posebni.

image
SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 04:05