Nagrada Tony

Srebrni top rađen po njezinom tijelu: Svi su gledali u modnu kombinaciju slavne glumice

Prevladavale su haljine bogatog cvjetnog uzorka, a poznata glumica se odlučila za drugačiji modni stil.

Od Oscarom nagrađene glumice Lupite Nyong‘o navikli smo na sjajna modna izdanja, pa nije iznevjerila niti na dodjeli nagrada Tony koje su se održale u New Yorku. Između dugih haljina cvjetnog uzorka, njezina outfit nije mogao proći nezapaženo: Lupita je nosila crno odijelo ispod kojeg se nalazio srebrni top koji je izgledao poput njezinog tijela obojenog srebrnom bojom.

Riječ je o custom made topu koji je pakistanska dizajnerica Misha Japanwala izradila po konturama njezinog torza. "Misha je umjetnica i dizajnerica koja svojim radom želi dekonstruirati i odbaciti osjećaj srama koji imamo vezano uz naša tijela. U svom procesu, stvara realističan prikaz tijela u znak slavlja i otpora prema sramu, kako bismo se mogli osjećati slobodno u svom tijelu", komentirala je glumica svoj modni izbor.

image

Lupita Nyong‘o

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Osim modne kombinacije, pažnju je privukla tetovažom na glavi koja je rađena od kane, nakon što je nedavno obrijala kosu. Osim Lupite, na crvenom tepihu pažnju je privukla glumica Jessica Chastain u jarko žutoj haljini modne kuće Gucci, u kojoj je još efektnije izgledala na ljubičastom tepihu sa zelenom, tropskom pozadinom. na eventu se pojavila i urednica Voguea, Anna Wintour u zlatnoj haljini koja joj je pristajala savršeno.

image

Jessica Chastain

ANGELA WEISS AFP
image

Anna Wintour i Bee Shaffer

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Inače, na dodjeli nagrade Tony najviše nominacija, čak 13, imala je adaptacija filma o Marilyn Monroe "Neki to vole vruće", a dodijeljeno im je ukupno četiri kipića. Popis svih dobitnika nagrade pronađite na linku.

image

Crystal Lucas-Perry

DOMINIK BINDL GETTY IMAGES VIA AFP
image

Ariana DeBose

ANGELA WEISS AFP
image

Micaela Diamond

ANGELA WEISS AFP
image

Julianne Hough

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK
image

Jodie Comer

AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Linker
21. travanj 2024 10:57