LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
IT detalj sezone

Šljokice na sve moguće načine: Ovo su komadi koje ćemo nositi ove party sezone

Blagdansku sezonu ovog četvrtka otvaramo GG Magic Xmas partyjem na kojem će dominirati trendi detalj sezone - blještave šljokice. Dress code eventa je dress with sparkle, a mi smo pronašli najbolje komade kojima ćemo vas inspirirati.

Blagdansku sezonu ovog četvrtka otvaramo GG Magic Xmas partyjem na kojem će dominirati trendi detalj sezone - blještave šljokice. Dress code eventa je dress with sparkle, a mi smo pronašli najbolje komade kojima ćemo vas inspirirati.

U nijednom mjesecu šljokice nisu toliko popularne kao u prosincu, a razlog je blagdansko razdoblje koje sa sobom nosi brojne božićne domjenke, partyje i ostale svečane evente. Osim toga, upravo je blagdansko razdoblje doba godine koje nam otkriva drugu stranu garderobe - uz naše najdraže kapute, pletivo i čizme, iz njega počinjemo izvlačiti i malo raskošnije komade.

U fokusu će, ako je sudeći prema dosadašnjim komadima i trendovima, biti upadljive šljokice koje ćemo ove sezone nositi na gotovo sve modne kombinacije. Nadolazeće blagdansko razdoblje ujedno je i završetak minimalističke modne ere te početak blještavila, efektnih statement komada i, naravno, nezaobilaznih šljokica.

S obzirom na to da ovogodišnju blagdansku sezonu otvaramo GG Magic Xmas partyjem na kojem će dominirati upravo trendi detalj sezone - blještave šljokice. Dress code eventa je dress with sparkle, a mi smo pronašli najbolje šljokičaste komade kojima ćemo vas inspirirati.

Šljokičasta odjeća, ali i modni dodaci, poželjni su u apsolutno svim varijantama, pa ih tako, osim na dugim svečanim haljinama, šljokice također možemo nositi na cipelama, hlačama i torbicama. Rezervirana upravo za party sezonu koja je pred nama, komadi sa šljokicama privlačit će poglede gdje god se pojavili.

Već su ih isfurale mnoge poznate dame poput Demi Moore koja je nedavno oduševila pojavivši se na dodjeli nagrada CFDA. Naime, 61-godišnja glumica, koja je i inače nepogrešiva u modnim odabirima, nosila je dugu šljokičastu haljinu bez naramenica modne kuće Carolina Herrera.

image

Demi Moore zna što se nosi ove sezone, a odlučila se za šljokičastu haljinu modne kuće Carolina Herrera

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Naime, za vrijeme najljepšeg blagdanskog perioda, koji obiluje brojnim proslavama i okupljanjima, mnoge dame odluče zablistati u šljokičastim komadima. Stilisti savjetuju da šljokice nosimo u maksimalističkom retro stilu - s gomilom kristalnog nakita i svjetlucavim modnim dodacima, a u bogatoj ponudi modela sa šljokicama izdvojili smo nekoliko onih koji su nas osvojili već na prvi pogled.

image

Mini haljina sa šljokicama Zara (35,95 eura), Crna baršunasta haljina sa školjicama Zara (49,95 eura), Mini haljina sa šljokicama i resama Zara (45,95 eura)

ZARA
image

Duga crna prozirna haljina sa šljokicama Alaïa (3100 eura), Duga zlatna haljina sa šljokicama Jenny Packham (4355 eura), Haljina s otvorenim leđima i šljokicama Zara (49,95 eura)

NET-A-PORTER/ZARA

Osim toga, mnoge trgovine prepune su različitih šljokičastih komada kojima je uistinu teško odoljeti, a definitivno u najvećem broju mogu se pronaći elegantne mini i maxi haljine koje su kao stvorene za party evente. Ne smijemo zaboraviti ni efektne duge, ali i kratke suknje te trapez hlače ukrašene raznobojnim šljokicama.

image

Crni blejzer uz tijelo s našivenim šljokicama Zara (99,95 eura), Flared hlače sa šljokicama Zara (39,95 eura), Svjetlucavi top sa šljokicama Zara (49,95 eura), Svjetlucave čizme s potpeticama Zara (79,95 eura)

ZARA
image

Nabrana haljina sa šljokicama Mango (39,99 eura), Bež zvonolike hlače sa šljokicama Mango (49.99 eura), Crni prsluk sa šljokicama Zara (29,95 eura), Torbica sa šljokicama Benedetta Bruzziches (515 eura)

Linker
28. travanj 2024 20:24