Meghan Markle

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
U budžetu

Pronašli smo pristupačniju verziju topa Meghan Markle: Ostavlja jednako elegantan dojam

Vojvotkinja od Sussexa blista u jednostavnim odjevnim kombinacijama koje lako kopiramo i s komadima high street brendova.

Vojvotkinja od Sussexa blista u jednostavnim odjevnim kombinacijama koje lako kopiramo i s komadima high street brendova.

Meghan Markle poznata je po profinjenom stilu i skupom ukusu koji bi brojni rado kopirali. Uglavnom u neutralnim bojama, njezine su odjevne kombinacije elegantne čak i kad su uglavnom sačinjene od bazičnih odjevnih komada. Baš poput ove koju je lani nosila u Düsseldorfu na odbrojavanju do Invictus igara čiji je princ Harry jedan od začetnika. Zablistala je tada Meghan u bijelo-bež kombinaciji, a posebnu pažnju dobio je top s potpisom Anine Bing koji je nosila na crvenom tepihu.

Top naziva Kylin iznimno je teško pronaći u prodaji čak i ako ste za njega spremni izdvojiti oko 250 dolara za koliko se prodavao dok je bio dostupan. U prodaju je izašao prije nekoliko godina, a vojvotkinja od Sussexa, osim u Njemačkoj, nosila ga je i nedavno u Kaliforniji gdje par živi otkad su se službeno odvojili od kraljevske obitelji.

image

Meghan Markle, princ Harry

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Srećom, odnedavno je u H&M-u dostupna njegova replika u obliku bodija i po puno pristupačnijoj cijeni od ove koju je Meghan izdvojila za svoj original. Za rebrasti bodi visokog ovratnika izdvojit ćete svega 15,99 €, a za razliku od Anine Bing primjerka ovaj dolazi i s otvorenim leđima. Dostupan je u veličinama od XS sve do XXL i kombinirat će se jednako dobro kao i original pa ćete ga moći nositi baš poput Meghan u spoju s hlačama visoka struka i širokih nogavica.

image

H&M (15,99 €)

PROMO

Iako je riječ o bodiju bez rukava, nosit ćete ga puno dulje od preostalih nekoliko tjedana ljeta jer će se izvrsno nositi u slojevitim kombinacijama u kojima ćete preko njega prebaciti predimenzionirani sako ili kardigan. Osim toga, dolazi i u dvije dodatne boje - crnoj i zelenoj s kojima ćete postići jednako elegantan izgled po kojem je Meghan Markle poznata.

Linker
26. travanj 2024 02:01