ZARA
MODNI IZBOR DANA

Ovaj pleteni prsluk iz Zare osvojio nas je na prvi pogled, evo kako ga kombiniramo

S obzirom na to da pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji, pleteni prsluk jedan je od najvećih ovosezonskih favorita brojnim trendsetericama i influencericama.

S obzirom na to da pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji, pleteni prsluk jedan je od najvećih ovosezonskih favorita brojnim trendsetericama i influencericama.

Džemperi su već godinama neizostavan dio naše garderobe za jesen i zimu pa ne čudi što su jedan od omiljenih komada odjeće u našim ormarima. No trenutno je u modi nešto drugačiji oblik džempera, a riječ je o pletenom prsluku koji smo pronašli i u Zarinoj kolekciji.

S obzirom na to da pristaje svakoj modnoj kombinaciji, pleteni prsluk jedan je od najvećih favorita brojnim trendsetericama i influencericama. Ovaj preslatki komad sive boje prodaje se za 19,95 eura, a možemo ga nabaviti u Zarinim trgovinama ili na službenoj web stranici.

image

Pleteni prsluk Zara

ZARA

Ovaj se prsluk s velikom lakoćom prilagođava različitim kombinacijama i prigodama, bez obzira na to tražimo li outfit za svakodnevni stil ili večernji look. Za nešto opušteniju varijantu, prsluk koji je već sada jedan od ‘‘must have‘‘ komada ove sezone moguće je kombinirati na basic bijelu košulju, traperice ravnog kroja i chunky čizme s debljim potplatom. Kako bismo dodatno upotpunili čitavi look, nakit je uvijek odlična opcija, a ove jeseni posebno se nosi nakit u kombinaciji zlata i srebra.

image

Traperice Mid Rise Zara (25,95 eura), Kratki kaput od mješavine vune Zara (119,00 eura), Any High visoke čizme za vezanje Replay (168,00 eura), Oversize košulja Zara (45,95 eura), Traperice ravan kroj Zara (25,95 eura)

ZARA/REPLAY

U slučaju da ovaj pleteni prsluk želimo isfurati za neku posebniju priliku, kao što je poslovni sastanak, odlazak na piće s prijateljicama ili party, možemo ga nositi s uvijek nepogrešivom kombinacijom košulje i suknje. Isto tako, cijeli će outfit dodatno ‘‘podignuti‘‘ neki efektna torbica i, naravno, visoke kožne čizmice s potpeticama.

image

Oversize košulja Zara (45,95 eura), Kožne čizmice s potpeticom i metalnim ukrasom Zara (79,95 eura), Satenska midi suknja Zara (25,95 eura), Torbica Replay (125,00 eura), Kožne čizme sa srednje visokom petom Zara (99,95 eura)

Zara/Replay
Linker
26. travanj 2024 09:33