SUPER IZGLEDA

Ljepše i bolje od bilo kojih pločica za stube. Ovu smjesu možete napraviti sami i uštedjeti brdo novaca

 YouTube/screenshoot/Sievert SE

Oblaganje vanjskog ili podrumskog stubišta može biti komplicirano, dugotrajno i skupocjeno. Ipak, ovo je korak koji nikako ne smijemo preskočiti. Osim estetike tu je i niz drugih razloga zbog kojih je potrebno postaviti oblogu na stube. Konačna odluka jednako tako nije jednostavna, potrebno je donijeti ispravan sud koje obloge postaviti i na koje mjesto. U potrazi za pravim oblogama za stubište naišli smo na jedan video na YouTubeu koji donosi savršeno lako rješenje koje će uštedjeti i vrijeme i novac. Najzanimljiviji dio svega je da ovaj posao možete uraditi sami i to bez puno muke.​

Samo jedna smjesa će napraviti takve stube da će vam svi zadiviti na njima, a susjedi će vjerojatno vrlo brzo i kopirati vaš dizajn.

Glavna stvar koja vam je potrebna je je "Quick Mix" smjesa koja se proizvodi u Njemačkoj. Ova tehnika se zove kameno pravljenje stuba, a u videu ispod možete vidjeti da vam je potrebna kanta u koju ćete pomiješati smjesu sa sitnim kamenjem istog oblika. Kada dobijete smjesu prave gustoće potrebno ju je samo izliti na stube i poravnati te ostaviti da se stvrdne. Nevjerojatno lagano, a ipak efikasno i estetski privlačno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:06