ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
pravi klasik

I Emma Watson zna kako nositi žensko odijelo, a mi smo pronašle savršene za novogodišnju noć

Ženska odijela predstavljaju eleganciju i sofisticiranost, a ne mogu im odoljeti ni poznati. Tako smo mogli vidjeti mladu glumicu u prekrasnom crnom odijelu, koje može biti idealna kombinacija i za ludu novogodišnju noć.

Ženska odijela predstavljaju eleganciju i sofisticiranost, a ne mogu im odoljeti ni poznati. Tako smo mogli vidjeti mladu glumicu u prekrasnom crnom odijelu, koje može biti idealna kombinacija i za ludu novogodišnju noć.

Ženska odijelo je bezvremenski klasik u svačijem ormaru, a predstavlja sofisticiranost i eleganciju. Popularnost ženskih odijela dogodila se u osamdesetim godinama prošlog stoljeća kada se rodio pojam "power suit" - ultimativni simbol poslovne žene. Mogli smo vidjeti brojne poznate dame kako nose odijela, a među njima se najviše ističu Angelina Jolie, Kate Middleton i Emma Stone.

Očito im nije imuna ni poznata glumica Emma Watson. Naime, glumica koja je najpoznatija po ulozi Hermione Granger u filmovima Harryja Pottera, nedavno je odjenula odijelo modne kuće Alexander McQueen. Odijelo je imalo srebreni detalj na jednom ramenu što ga je učinilo drugačijim, a ispod odijela 33-godišnjakinja je nosila crni grudnjak. Svoj look je upotpunila laganim make-upom i crvenim ružem.

image

Emma Watson u Londonu na premijeri filma u odijelu Alexandra McQueena

CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK

Iako su više rezervirana za muškarce, odijela su uvijek u službi isticanja figure kod žena. Odijelo je savršeno za upotpunjavanje dodacima koji će vam uvijek osigurati drugačiji izgled. Isto tako pružaju nam multifunkcionalnost koju dobijemo s dva odjevna predmeta koja možemo nositi zajedno ili odvojeno i kombinirati s ostatkom garderobe. Idealna su za poslovne sastanke, vjenčanja ili pak stylish događaje pa će tako zasigurno biti idealni za novogodišnje zabave koje su pred vratima.

image

Crveni Kratki blejzer Zara 49,95 € i hlače visokog struka Zara 29,95 €/ baršunasti blejzer Massimo Dutti 169 € i baršunaste hlače Massimo Dutti 89,95 €/ sako od baršuna Mango 79,99 € i trapez hlače od baršuna Mango 99,99 €

PRESS

image

Blejzer od baršuna Zara 99,95€ i ravne hlače od baršuna Zara 49,95€/ blejzer od baršuna Zara 99,95€ i ravne hlače od baršuna Zara 49,95 €/ kratki blejzer s kamenčićima 55,95 € i hlače do gležnja s kamenčićima Zara 35,95 €.

PRESS
Linker
26. travanj 2024 15:42