BRYAN BEDDER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Profinjena princeza

Elegantna u bijelom: Meghan Markle podigla ljestvicu business chic kombinacija

Vojvotkinja od Sussexa plijenila je pažnju u bijelom outfitu čiji je naglasni komad bio sako neuobičajena kroja.

Vojvotkinja od Sussexa plijenila je pažnju u bijelom outfitu čiji je naglasni komad bio sako neuobičajena kroja.

Meghan Markle i princ Harry sa stilom su stigli u New York po prvi put nakon što su u svibnju sudjelovali u, kako su sami opisali, stresnoj paparazzo potjeri. U konvoju od sedam automobila pojavili su se na eventu Archewell zaklade čiji je povod bio Svjetski dan mentalnog zdravlja.

Uvijek elegantna vojvotkinja od Sussexa za ovu je prigodu odjenula potpuno bijelu kombinaciju koja istovremeno spaja poslovni chic i izazovan prizvuk. Tako se na summitu pojavila u hlačama na crtu širokog kroja koje su gotovo u potpunosti prekrivale salonke u skladnom tonu. Međutim zvijezda ovog outfita bio je interesantan sako koji, većini žena, ne bi nužno bio prvi odabir za održavanje prvog eventa uživo vlastite dobrotvorne organizacije, ali ga je Meghan perfektno iznijela. Riječ je o sakou otvorenih ramena brenda Altuzarra čija je cijena 987 dolara. Ovaj neuobičajeni sako kombinira elemente klasičnog kroja u vidu dugačkih rukava, strukirana kroja, jednorednog kopčanja i lažnih džepova, ali donosi pomak u dizajnu gornjeg dijela koji čini preklopljen materijal koji je princezina ramena ostavio potpuno izloženima.

image
BRYAN BEDDER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Kako bi kroj sakoa došao do potpunog izražaja Markle je kosu nosila podignutom u opuštenoj punđi, a nakit je držala minimalnim te je uklopila samo decentne zlatne naušnice i jednostavnu ogrlicu. Po pitanju make-upa nije odstupala od svog klasičnog smjera naglašenijih očiju s tamnijim nijansama i nježnog ruža u prigušenom ružičastom tonu. Princ Harry je s druge strane posegnuo za provjerenom formulom modrog odijela i kravate koje je nosio na svijetlo plavoj košulji.

Povod ovom eventu bila je tema društvenih mreža i mentalnog zdravlja kod djece, a panel diskusija je uključivala roditelje koji su tragično izgubili dijete upravo zbog korištenja društvenih mreža. Niti Harry niti Meghan nisu mogli sakriti emocije dok su slušali priče roditelja iako s njima već godinu dana rade "iza scene" kako bi stvorili zajednicu zajedničkih iskustava. "Moram započeti sa zahvalom svim roditeljima, majkama i očevima, koji su danas ovdje s nama fizički, ali i na čitavom putu protekle godine stvarajući zajednicu zajedničkih iskustava", kazao je princ Harry i nadodao da zna kako im nije bilo lako doći. Meghan je pak priznala da su je neke priče ostavile u suzama: "Čuješ ove priče iznova i iznova i iznova i opet će na tebe ostaviti isti emocionalni učinak zato što su toliko razarajuće", kazala je. "Reći ću da se osjećam sretnom jer su naša djeca još u jako mladoj dobi pa nam ovo sve nije u bližoj budućnosti, ali se u isto vrijeme bojim kako će se stvari nastaviti mijenjati", rekla je Meghan na temu njihove djece, četverogodišnjeg Archieja i dvogodišnje Lilibet, i društvenih mreža.

Linker
27. travanj 2024 08:52