POSLJEDNJI PLES

Tatjana Jurić razočarala u Plesu sa zvijezdama

Tatjani Jurić i Robertu Schubertu bolji nastup u odnosu na prošlotjedni i osvojena 23 boda od strane žirija nisu bili dovoljni da nastave natjecanje u popularnom showu. Iz donjeg doma ljestvice dalje su prošli Hrvoje Šalković s partnericom Lejlom Bjedov i Miro Ungar s Marijom Stošić, a svojom su strastvenom rumbom u subotu oduševili Martina Tomčić i Marko Herceg.

Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić također su zaradili pohvale žirija za veseli i poskočni nastup kakav quickstep i traži. Marko Tolja je, pak, ponovno pokazao gipkost i zadržao dobar dojam iz prve emisije te je izgledni favorit u daljnjem tijeku natjecanja, ukoliko na plesni podij sa svojom partnericom Anom Herceg uspije prenijeti i nešto stvarne emocije.

Tatjana Jurić, uz Lanu Banely svakako glavni adut kojim je Ples sa zvijezdama ove godine privlačio dio muške publike, sportski je podnijela ispadanje, istaknuvši kako je shvatila da ples za nju nije nemoguća misija, premda je u show došla bez ranijeg plesnog iskustva. Pozvala je gledatelje da se odvaže pokušati.

– Za mene je ovo možda malo bilo i očekivano jer sam imala neki osjećaj od jučer, ne znam zašto, ali to je valjda ona neka ženska intuicija. Ipak drago mi je što smo se bodovno smjestili više na ljestvici, a još mi je više drago što sam doživjela jedno jedinstveno iskustvo. Naučiti plesati zaista je moguće – rekla je Tatjana nakon emisije.

­­

Linker
03. svibanj 2024 02:46