hrt.hr
JA TO MOGU

Jelena Glišić i Davor Bilman svladali strah i pobijedili hodom na štulama

U trećoj emisiji zabavnoga showa Ja to mogu pobijedili su Jelena Glišić i Davor Bilman koji su u samo sedam dana svladali hodanje na štulama.

Članovi sirkuske skupine Cirkorama, pod vodstvom Nikole Mijatovića, pripremili su Jelenu i Davora za nastup, u kojem je Jeleni bilo najvažnije da se oslobodi straha od visine.

– Život na visokoj nozi nije nimalo jednostavan jer ove su noge još i klimave – kazala je Jelena nakon nastupa koji su gledatelji ocijenili najboljim.

Na drugome mjestu našle su se Ana Majhenić i Lana Jurčević, koje su izvele irski step, na trećemu Ivan Vukušić i Marko Tolja koji su pokazali bubnjarske vještine, a posljednje mjesto zauzeli su Tamara Loos i Slavko Sobin, čije kazalište sjena nije oduševilo gledatelje.

U idućoj emisiji Slavko Sobin i Ivan Vukušić izvodit će točku navijačica, Tamara Loos i Jelena Glišić radit će lutkarsku predstavu, dok će Marko Tolja i Ana Majhenić pokušati svladati vožnju monociklom za što ih je odabrala voditeljica Barbara Kolar nakon što se nakon predstavljanja točke nitko nije odlučio za nju. Davor Bilman i Lana Jurčević ostali su posljednji pa im je tako pripala posljednja predstavljena točka – akrobacije na svili.

Linker
20. travanj 2024 07:00