INSTAGRAM
VIRALNA POPULARNOST

Kakav je rejting sestara Kardashian - Jenner na društvenim mrežama?

Osim što su poznate po svom reality showu Keeping up with the Kardashians, sestre Kardashian – Jenner poznate su i po svojim aktivnostima na društvenim mrežama, na kojima nerijetko dijele izazovne fotografije i prizore iz obiteljskog, ali i glamuroznog života.

S obzirom da je napoznatija sestra, Kim Kardashian (34) ima više od 20 milijuna obožavatelja na Instagramu i nešto više od 24 milijuna sljedbenika na Twitteru pa je tako zasjela na prvo mjesto ljestvice popularnosti na društvenim mrežama. Na nedavno održanom seminaru, poznata starleta otkrila je kako ima razvijenu strategiju i trudi se održati svoju online reputaciju.

It’s been a while since I’ve taken a selfie

Una foto publicada por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el Oct 10, 2014 at 8:36 PDT

Kendall Jenner (18) osim showom, proslavila se svojom uspješnom karijerom top modela pa je u skladu s time rasla i njena popularnost na Instagramu na kojemu ima više od 15 milijuna obožavatelja, dok ih na Twitteru ima gotovo 9 milijuna.

sleepy dark Bambi A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Sep 9, 2014 at 4:20pm PDT

Khloé Kardashian (30) nedavno je sakupila 14 milijuna sljedbenika, prilikom čega je podijelila izazovnu fotografiju kako bi proslavila tu okruglu brojku. Na Twitteru je nešto manje aktivna, ondje broji 11 milijuna sljedbenika.

Kylie Jenner (17) možda jest najmlađa sestra, ali je ujedno i najkontroverznija s obzirom na mnogobrojne špekulacije i dokaze o njenim brojnim plastičnim operacijama prije 17. godine. Ipak, svoju popularnost bilježi na Instagramu gdje broji 14 milijuna sljedbenika, a na Twitteru gotovo 8 milijuna.

I missed my short hair

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on Oct 10, 2014 at 8:27pm PDT

Najstarija sestra Kourtney Kardashian (35) ujedno je i najmanje popularna. Na Instagramu ova majka dvoje djece broji tek 11 milijuna sljedbenika, a na Twitteru gotovo 13 milijuna obožavatelja.

Linker
28. travanj 2024 21:36