INTERNET SENZACIJA

Nenadana svjetska slava zatekla je običnu djevojku iz susjedstva: ‘Oprosti, ali ovo su najljepše oči na svijetu!‘

Živi u Miamiju, a postala je TikTok i Instagram senzacija zbog boje očiju
 /Screenshot Instagram

Neočekivana popularnost dogodila se Amerikanki Megan Richmond preko društvenim medija, a sve zahvaljujući doista neobičnoj boji njezinih očiju.

Živi u Miamiju, a postala je TikTok i Instagram senzacija nakon što je njezinu fotografiju podijelio influencer i poduzetnik iz Teksasa Rowheim Farooqui.

On ju je sasvim slučajno sreo na ulici prije nekoliko tjedana. Njezine oči toliko su ga se dojmile, da ju je morao snimiti, a potom je video objavio na svom Instagramu.

image

Megan Richmond

Instagram

- Jedna od milijardu, napisao je.

Na videozapisu Megan pokazuje influenceru predivne, svjetloplave oči i dokazuje da nije riječ o kontaktnim lećama. Ona mu je pokazala i fotografije iz djetinjstva koje svjedoče da je zaista rođena s takvim očima.

Megan se inače bavi biomedicinskim inženjeringom, ali zahvaljujući egzotičnoj boji očiju postala je popularna i na društvenim mrežama. Pomažu joj i da zaradi novce.

Između ostalog je otkrila da je plave oči naslijedila od roditelja, i otac i majka imaju plave oči, iako nešto drugačije nijanse od njezinih.

Njezin otac je porijeklom Britanac i Irac, a majka ima njemačke i švedske gene.

Megan Richmond za sebe tvrdi da ima ‘gojo‘ oči, aludirajući na lik Satorua Gojoa iz japanskog stripa koji ima sličnu boju očiju.

@megadck

Lets just play & ill figure it out 😭

♬ original sound - SpongeBob background music
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:41