UFC

(VIDEO) Propustili ste neke UFC 270 borbe? Pogledajte najbolje trenutke, udarce i poteze!

Francis Ngannou i Ciryl Gane

 screenshot (YouTube, UFC)
Naravno da ni posljednje održana UFC-ova PPV priredba nije mogla proći bez "Fight Motiona"

S velikim zadovoljstvom popratili smo UFC 270 priredbu, posebno njene sjajne dvije glavne borbe, uz puno uzbuđenja i neočekivanih trenutaka koji su još jednom potvrdili zašto je MMA toliko popularan sport. Gotovo je tjedan dana prošlo od nje, dojmovi su se slegli i dok čekamo iduća uzbuđenja, dobili smo posljednji podsjetnik koliko sjajan vikend je iza nas.

Naravno, radi se o Fight Motionu, kompilaciji najboljih poteza kroz usporene snimke u visokoj rezoluciji. Tu možemo vidjeti najbolje poteze i udarce s priredbe, na način gdje neki od njih izgledaju posebno fascinantno. Tu se prije svega misli na ključan trenutak cijele priredbe, bacanje koje je Francis Ngannou odradio u trećoj rundi njihove borbe te koje je okrenulo borbu u drugi smjer od onog koji je viđen do tada.

No, nije to sve, ovog puta su se oni zaduženi za sklapanje ove kompilacije uistinu potrudili iz svih borbi izvući ono najbolje pa tako u nekoliko slučajeva vidimo i poteze koji su borbe završiti. U svakom slučaju, vrijedno naše pažnje.

Pogledajte!

Linker
21. travanj 2024 19:05