UFC

(VIDEO) ‘Prekidi koje ste zaboravili u 2023.‘: Pogledajte UFC-ov video u kojem prednjače manje poznati borci

UFC-ovi finiši koje ste zaboravili u 2023. godini

 Screenshot (youtube, Ufc)
Iako video sadrži finiše od strane nekih jako dobrih boraca, ipak se radi o borcima koji nisu u kategoriji onih najpopularnijih

Gotovo svaki godišnji pregled od strane velikih borilačkih organizacija, uglavnom je sačinjen od trenutaka u kojima su glavni akteri oni najpoznatiji borci. Tako će gotovo svaki UFC-ov godišnji pregled najboljih poteza imati uključen nokaut Justina Gaethjea u meču protiv Dustina Poiriera, kao i nokaute koje su upisivali Alex Pereira i Israel Adesanya tijekom protekle kalendarske godine.

Glory će uvijek u prvi plan gurati povratnički meč Rica Verhoevena i pobjedu Tariqa Osara nad našim Plazibatom. PFL-ovim kompilacijama dominiraju ovogodišnji osvajači turnira i zapravo se radi o sasvim normalnoj i očekivanoj odluci onih koji sastavljaju te godišnje pregled. Međutim, UFC je odlučio složiti nesvakidašnju kompilaciju najboljih završnica u 2023. godini.

‘‘Finiši koje ste zaboravili u 2023.‘‘, naziv je videa objavljenog prije dva dana, a radi se o spektakularnim pobjedama prekidom koje su došle od strane boraca koji ne pripadaju samom vrhu. Točnije, radi se o borcima koje trenutno ne svrstavamo u skupinu najpopularnijih UFC-ovih boraca.

Fanovi imaju priliku prisjetiti se nekih uistinu sjajnih poteza. Primjera radi, Umar Nurmagomedov brutalno je nokautirao Raonija Barcelosa, a fanove je posebno oduševio reakcijom nakon samog nokauta.

‘‘Umar je doslovno odmah napravio tranziciju iz ubojstva u brigu za protivnika, a to je poprilično sjajno. To pokazuje da kod njega postoji veliko odstupanje između nasilja i mira. On će zasigurno preuzeti bantam kategoriju.‘‘, jedan je od najviše puta lajkanih komentara na ovom UFC-ovom videu.

Jonathan Martinez oduševio je nokautiravši Adriana Yaneza, a isto je učinio i Rob Font. Manuel ‘‘El Loco‘‘ Torres laktom je ‘‘ugasio‘‘ Nikolasa Mottu, a jedan od najbrutalnijih nokauta u prošloj godini upisao je Diego Ferreira u meču protiv Michaela Johnsona. Iskusni Brazilac doslovno je ‘‘zaledio‘‘ Michaela ‘‘Menacea‘‘ Johnsona.

Dalje vam nećemo otkrivati, jer najbolje je da sami pogledate sve te spektakularne poteze. Video je ispod teksta, a što drugo reći, osim da uživate!

Linker
27. travanj 2024 00:07