UFC

(VIDEO) Odrađeno je ceremonijalno vaganje uoči UFC-a 294, Johnny Walker skoro pao na stepenicama

Islam Makhachev (lijevo) i Alexander Volkanovski (desno)

 SCREENSHOT/YOUTUBE/UFC
Cijeli video sučeljavanja možete pogledati pri dnu ovog članka

Odbrojavamo sitno do nove PPV priredbe u režiji UFC-a. Subota popodne i navečer bit će rezervirana za UFC 294 u Abu Dhabiju, a čekaju nas vrhunske borbe.

Glavna borba večeri rezervirana je za borbu za pojas lake kategorije, a prvak Islam Makhachev branit će ga protiv vladara perolake kategorije, Alexandera Volkanovskog. Za one koji su slučajno propustili tijek događaja, originalni protivnik prvaku kategorije do 70 kilograma trebao je biti miljenik fanova, Charles Oliveira, no morao je otkazati nastup zbog posjekotine te je umjesto njega uskočio "The Great" i izazvao oduševljenje među borilačkim pukom.

Prije njih u kavez će ući Khamzat Chimaev i Kamaru Usman. Potonji je, kao i "Volk", uletio u ovaj meč na "short notice" nakon što se Paulo Costa morao povući zbog infekcije. Borba će se održati u srednjoj kategoriji, a pobjednik će postati izazivačem za pojas kojeg drži Sean Strickland.

Još jedan meč koji sigurno ne smijemo propustiti jest onaj "top contendera" poluteške kategorije gdje će šake ukrstiti Johnny Walker i Magomed Ankalaev. Malo je nedostajalo da ostanemo i bez tog meča jer je Brazilac prilikom dolaska na ceremonijalno vaganje skoro pao na stepenicama, ali sve je prošlo dobro i meč ostaje na popisu.

Ostali borci također su odradili sučeljavanje na ceremonijalnom vaganju te je sve spremno za sutrašnju priredbu. Podsjećamo, preliminarni dio kreće u 16 sati, dok je glavni dio na rasporedu u 20 sati. Cijeli video sučeljavanja možete pogledati pri dnu ovog članka, a donosimo vam i popis borbi.

UFC 294 - popis borbi

Glavni dio

Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski - za pojas lake kategorije

Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev

Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker

Ikram Aliskerov vs. Warlley Alves

Said Nurmagomedov vs. Muin Gafurov

Preliminarni dio

Tim Elliott vs. Muhammad Mokaev

Mohammad Yahya vs. Trevor Peek

Javid Basharat vs. Victor Henry

Abu Azaitar vs. Sedriques Dumas

Mike Breeden vs. Anshul Jubli

Nathaniel Wood vs. Muhammad Naimov

Jinh Yu Frey vs. Viktoriya Dudakova

Bruno Silva vs. Shara Magomedov

Linker
30. travanj 2024 08:19