UFC

Sean Strickland optužio Usmana da samo dolazi pokupiti novac: ‘Ova borba je smeće, Chimaev će pobijediti‘

Sean Strickland

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
UFC-u je definitivno bilo teško pronaći zamjenu za Paula Costu bez da izdvoje ogroman novčani iznos, a za Usmana su to definitivno morali učiniti

Danas nam je na rapsoredu ‘‘title eliminator‘‘ u srednjoj kategoriji, a govorimo naravno o meču između Khamzata Chimaeva i Kamarua Usmana. Pobjednik bi vrlo lako mogao preskočiti Du Plessisa i direktno napasti Stricklanda, a to je zapravo i vrlo izgledan scenarij na vrhu srednje kategorije.

Bilo je govora kako je nakon otkazivanja Paula Coste, Stricklandu ponuđen meč protiv Chimaeva, na što novi prvak nije pristao. Još je jučer komentirao kako je ova borba ‘‘sranje‘‘, a optužio je i Usmana da je samo došao uzeti novac:

‘‘Radi se o ovome, Usman nije prvak, a Chimaev je dobivao kilažu za srednju kategoriju. Usman je prihvatio ovu borbu samo zbog novca. UFC je Usmanu rekao, ‘evo ti par milijuna‘, pitali su ga da prihvati ovu borbu. Usman nije mogao reći ne te je prihvatio meč‘‘, rekao je Strickland na svom YouTube kanalu.

‘‘Ovo je ‘win-win‘ situacija za Usmana, također. Mislim da nitko neće ozbiljno shvaćati ovu borbu jer si je Khamzat poderao ku**c trenirajući i dobivajući kilažu za srednju kategoriju, dok je Usman pristao samo da dobije taj ček. Za mene, ova borba je sranje. Samo su trebali popuniti sjedalo, tako da izabirem Chimaeva‘‘, dodao je prvak.

UFC-u je definitivno bilo teško pronaći zamjenu za Paula Costu bez da izdvoje ogroman novčani iznos, a za Usmana su to definitivno morali učiniti. Danas nas od 16 sati očekuje UFC-ov spektakl u Abu Dhabiju, tako da nikako nemojte propustiti ovaj fenomenalan ‘‘card‘‘ koji će, uz sve što nudi, biti prilagođen našoj vremenskoj zoni.

Linker
30. travanj 2024 14:28